1 Nisan 2009 Çarşamba

Yorgun Bir Yolcu'nun seyir defteri:)))

Elleri resimleme işini C.tesi ve Pazar'a bırakmak zorunda kaldım:)) Ben bugün kendimi Sevgili Sesiber'e anlatayım, kaydım oldu mu kontrol edeyim,başardım mı çıkıp çıkıp gireyim,sonra şifre mi unutayım evde tırıl tırım şifre arayayım, bu blog da neyin nesi nasıl yazarım diye düşüneyim,Altınkızlara gidip bakayım, 10marifet'i takip edeyim derken öyle bir yormuşum ki parmağımı kaldıracak halim kalmadı:( Son parmak hareketlerimi de bu yazıya harcıyorum bir taraftan da Yaprak Dökümünü izliyorum:)))Benim ellerin bir tanesini natamam halde Eminönü grubundaki arkadaşlara görücüye çıktı, eğer sizlerce bir sakıncası yoksa ve aralarından tercih eden cıkarsa ve elleri kim kime göndereceğini bizler kendimiz belirleyeceksek ilk tercihi onlardan yana kullanmak istemekteyim. Ama yine de her duruma uyarım... Gelelim ellere; aranızda en panik belki farkında değilsiniz ama bendim ama bugün tam randıman bir çalışma yaparak ellerin büyük bir bölümünü bitirdim. Süslemelerin büyük bir çoğunluğu da bitti. Görünmez iple dikerek yaptığım halde korktuğum kadar vaktimi almadı.En geç pazar günü resimleyip göndereceğim ufak tefek rotujları olsa da bitmeye yakın bir hal almış olacaklar. Çok zor degilmiş ve işin başına oturunca tıkır tıkır gidiyor hele ki taslağınız varsa. Hepinize kolay gelsin diyorum.

5 yorum:

sesiber dedi ki...

Ohh çok şükür girebildin. Bbu kapalı blog işinde ben de acemiyim. OLmayacak diye çok üzülmüştüm.
Pazara daha çok var yaa, ben merak ettim, ucundan acık görsek.

sakagun dedi ki...

Ben de merak ettim. Kaç tane yaptın?

fiamma dedi ki...

6 tane 1 inin işlemeleri tamama yakın, diğerlerini yarıladım:))))hatırınız için yarın çeker resim koyarım:) beceremeseydim üzülme sevgili sesiber sana gönderir sen den benim adıma yayınlamanı isterdim:)))Aaaa bizim eminönü lü arkadaşlar yorum bile yazmamış hayret ki ne hayret:)))

fiamma dedi ki...

Bu arada zihnim açıldı valla bugün beyin fırtınası yaptım sayende sesiber

Gülden YAPAR dedi ki...

fiamma hiç sorma. ben şaşkınlık içinde dün yorum falan yazmayı unuttum.heyecan..telaş...aklım uçtu gitti sanki.kusura bakma canım,ben senin elini ilk gören şanslılardanım:))hiç yazmaz olurmuyum?sabırsızlıkla bekliyorum canım.