6 Nisan 2009 Pazartesi

ds handmade - Bu üüüüüç

Bizim grup buraya! Arkadaşlar üçüncü elimi de tamamladım. Daha önceki aşamalarını sizlerle paylaşmıştım. Bugün oturdum tamamladım. Aslında bugün ve gece... Şimdi bitti. Hemen resmini çektim, bilgisayara yükledim. Ve elim sizde... İşlemeleri nakış ipliği ve boncukla yaptım. Kumaş tafta olduğu için parladı. İşlemeler tam gözükmedi. Kusura bakmayın, fotoğraf işinde pek iyi değilim. Daha iyi görünsün diye biraz yakından fotoğrafladım.

11 yorum:

fiamma dedi ki...

Herkes uyudu galiba:)Sizin elleri karşılamak hep bana nasip oluyor:) Bu eller benim olamasa da zevkle izlemek bile keyif verici, ellerinize sağlık bitmiş hal çık güzel olmuş:)

dshandmade dedi ki...

teşekkür edrim fiamma. gruplar belirlenmiş böyle heyecanı azaldı. Her yayınlanan el benim olur mu ? diye düşünmek dha güzeldi.

fiamma dedi ki...

Bir daha ki sefere, bir başka etkinlikte insallah sevgili ds handmade:)Bu ilk tecrübem benim bir çok arkadaşın olduğu gibi:) Herkeste herkesin bir eli olsa keşke ama çok zor:Taksim Metro çıkışında Beykoz Belediyesinin bir panosu var, çocukların çalışmaları ben bütün elleri bir arada hayal ediyorum o pano gibi:)

dshandmade dedi ki...

evet sana katılıyorum fiamma. Bu bir başlangıç olsun.

Selmatozan dedi ki...

yapım aşamasından belliydi ortaya ne kadar güzel birşey çıkacağı, ellerine sağlık:)

dilevser dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık.. rengarenk, bayıldım :)
bende eskisleri yaptım bu akşam daha doğrusu gece, hadi dedim yapayım ilkini ufak bir kazaya maruz gittiği için fotoğraf ekleyemedim :) düzeltmesi yarına kaldı artık..

dshandmade dedi ki...

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. şimdilik üç tanesini tamamladım. bu isteyi açtıkça hemen başlayıp bitirmek geliyor içimden ama... kalan iki tane biraz daha yavaş ilerleyecek galiba.

Yelda dedi ki...

Canım çok şıkolmuş
Ellerine sağlık

BONCUK HANIM dedi ki...

Ben yapım aşamalarından daha farklı bişey çıkacak sanmıştım.Ama çok daha güzel bişeye dönüşmüş.Bayaa da uğraşmışsınız sanırım.Bu eli alacak olanı kıskandım şimdi.Aynı grupta değiliz sanırım:((
Ellerinize sağlık

sakagun dedi ki...

Harika geçişler, renk uyumu. Çok güzel.

KONDOR dedi ki...

benimde düşündüğüm buydu 2 el için ama çalışarken koptum gittim sen yapmışsın iyi olmuş kafamdaki fikir havada kalmamış.