1 Nisan 2009 Çarşamba

Fiamma'nın Eli-Yorgun Bir Yolcu'nun Seyir Defteri-2

İşte ucundan ucundan serçe parmak ve kızımda boyle keloş görünümlü değil artık:)))) En yakın renk bunda çıkmış mor aslında,tüm çalışmalarım:) Şimdi aklıma geldi cepteki kayıtlar:)Sizi merakta bırakmayayım ilk resimleri göndereyim dedim:)))

7 yorum:

sesiber dedi ki...

Aaa fotoğraf ta yollamışsın. Renk harika. Fotoğraflar çok net değil ama fikir edindik en azından. Serçe parmak pek şirin.

sakagun dedi ki...

Kumaş olarak saten mi kullanıyorsun? Rengi çok hoş.

nrhnmrl dedi ki...

çok güzel bir şey ortaya çıkacak hadi bakalım kolay gelsiiiin .

Gülden YAPAR dedi ki...

hehe ben tamamını gördüm :))) o kadar güzel ki.

fiamma dedi ki...

Reklam almıyoruz sevgili FGyapar'ım:))) öncelik tanıyoruz sizlere seçim için eğer hakkım varsa tabbiii:)))Ama ben gönderirken en çok serçe parmağa güldüm, ucundan ucundan gösterirmiş gibi olunca... ama makinam full olduğu için bu sorunla karşı karşıyayım, yeni bişi aldım ama format edilmesi gerekiyormus onu da tek başıma yapamıyorum:(oyle bir kere yaptım butun gezi resimleri gitti ondan ctesi diyorum yoksa tamamını açacağım görüşe:))

fiamma dedi ki...

Sevgili sakagun atlamışım cevaplamayı saten gibi bir kumaş ama satenden kalınca bir şey,kendinden helezonik bir deseni var aslında önce tersini kullanmayı düşünüyordum,mat ve düz diye ama son anda çark ettim... Benim temam da yaptığım ve 10marifette yayınladığım işler üzerine... yani 10marifet.org daki tüm işlerin bir bütünü diyebilirim:))

nalan dedi ki...

fiammacığım çok güzel olmuşşşş