14 Nisan 2009 Salı

SeSi'nin Tombul Kuşlu Eli...



Bu ağaç türünü çok sevdim, heryere yaparım artık bıkarsınız, o derece:) Kuş fotoğrafta çok belli olmamış ama "pofuduk kuş".. Aplikenin içini elyaf doldurdum. Aklıma estiği gibi süsledim.

13 yorum:

sakagun dedi ki...

Yine cıvıl cıvıl Sesim. Ağacı keçeyle mi yapıyorsun?

Gülden YAPAR dedi ki...

Ağaca sarılasım,kuşu öpesim geldi.Ne kadar güzel,ne kadar sıcak.Ellerine sağlık canım.

Begonvilli Ev dedi ki...

Bayıldım. Her zamanki gibi harikalar yaratmışsın.

Eşin nasıl oldu? Tekrar geçmiş olsun diyorum.

sesiber dedi ki...

Evet Sakacım keçeden.
Esinsel çok teşekkür ederim.
İsmet hanım, iyi şimdi de korkuttu beni akşam, kalp krizi sandık, değildir sanırım, geçti diyor ama...

nrhnmrl dedi ki...

hayırdır bişey kaçırdım geçmiş olsun sesicim yine de bir baktırın canım ya erkekleri doktora getirmek zordur sanırım seninkide öyle elde harika olmuş her zaman ki gibi süpersin maşallah

Ada Deniz dedi ki...

geçmiş olsun

Gülden YAPAR dedi ki...

çok geçmiş olsun canım.

dshandmade dedi ki...

sevgili sesiber bilgisayrım arızalandı, biraz yokum aranızda. şimdi başka bir bilgisayardan bakayım dedim. Tam anlayamadım ama bir hastalık durumu var galiba, çok geçmiş olsun. İnşallah bir kaç güne kadar aranıza dönerim. Çalışmlara devam; ama sizi bilgilendiremiyorum. bütün arkadaşların ellerine sağlık, hepinize sevgiler...

mineal dedi ki...

Kuş sanırsam bıldırcın olmuş:))
Canım ellerine sağlık,
Eşine gelince ne yap et doktora götür bazen gaz sancısı diye küçümsüyoruz farkında olmadan birşeyleri zorluyoruz.Benim eşimide doktora götürmek zordur.Fakat baba kalp hastası anne tansiyon ve kalp genetik yatkınlık var.Ailede kalp rahatsızlığı olunca özellikle bu tarz sancıları dikkate almak lazım.Çok geçmiş olsun.

Ada dedi ki...

Sibıl artık sana çok güzel harika yada muhteşem yazmayacağım.Hep aynı hep aynı yorumlar oluyor yaf yeni bir kelime uydurmam lazım senin için.Hımmmm mesela ''sirişem''Açıklaması;Sibelin harika muhteşemleri.....:))

BONCUK HANIM dedi ki...

SESİBERCİM ÖNCE GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İSTİYORUM CANIM.
SONRA ELE GEÇİYORUM.DAL ÇOK GERÇEKÇİ,ÇİÇEKLER DALA UYUMLU VE SADE,KUŞ ÇOK TATLI ÇİÇEKLİ KUŞ OLMUŞ. SEVİMLİ Bİ HAVA VERMİŞ.FAVORİ RENGİM HEP TURUNCUDUR ZATEN ONA HİÇ LAFIM YOK. EE BEN NE DİYCEM ŞİMDİ?

fiamma dedi ki...

Sevgili Sesiber eşine geçmiş olsun dileklerimi iletmeni istiyorum lakin mutlaka bir eko cektirsin, çok basit bir sey 2 dakikanızı almaz, önümüz yaz ve daha yorucu sıcak günlerde sıkıntı yaratmasın bu sıkıştırmalar, aman aman diyorum. Elin de ellerine sağlık , bu kuş cok tombul olmuş hakikaten,sanki bu dalda tüneyecek başka bir dala gidemeyecek gibi duruyor:))İyiki dalı kalın yapmışsın:))

BONCUK HANIM dedi ki...

Bunun ne güzel pilavı olur:))))