8 Nisan 2009 Çarşamba

Sesi Merak Etti...

Kendi yaptığım ellerin zemin kumaşlarını keserken, hem eksiklerini görmek hem de canım istediği için yanyana koyup fotoğrafladım. Bir kısmı bitmiş, bir kısmı yarım. 9 tanesini birarada alamadım, mesafe azdı, kameraya sığmadı. Sağdan, soldan, ortadan 3 ayrı görüntü aldım.

7 yorum:

mineal dedi ki...

Ben hep sağ el çalışıyorum ne olacak.Birde zemin için 25X30 mu demiştin.Sanırım senin eller bende çok farkedilecek fotoları bunlarsa kendileri nasıldır,

BONCUK HANIM dedi ki...

BENCE SEN KENDİN KENDİNE BİTANE DAHA YAPARSIN BUNUN GİBİ BİŞEY

nrhnmrl dedi ki...

çok güzel görünüyorlar sesiiiiiii kocaman birşey olcak ama galiba yanılmıyorsam

Yelda dedi ki...

OFFF
MAAŞALLAH
Allah nazarlardan saklasın
zeminleriyle birlikte renk cümbüşü olmuş burası

sesiber dedi ki...

Minecim 25x30 evet. Ben herkese kenarını overlok çekip yollayacağım. Siz de yapın diye söylemiyorum, benim canım öyle istedi.
Boncuk hanım her yaptığımdan kendime de yapayım diyorum ama aynısından 2. sini yapmak çok zevksiz. Bir de koyacak yer lazım.
Ben 9 lu dedim ama sanırım 12 li olacak ekstra ellerle. Devasa, süper birşey olacak, iyi ki eve tablo almamışım, 2000lik bir puzzlem var bir de bu, yeterince gözdoldurucu.
Ben renkli çalışmayı daha çok seviyorum. Mesla ilk yaptığım siyah el burada mavinin üzerinde çok güzel göründü. İçinde en az ve göz hizanızdaki renk hangisiyse, zemine o renk çok yakışıyor. Bunu bugün keşfettim.

BONCUK HANIM dedi ki...

evet mavinin üstünde duruşu çok hoş olmuş.benim favorim yeşil-beyaz olanı gölgede bırakmış. senin çok güzel bi hobi odan vardı dimi. oraya asarsın diye düşünüyordum.bence çok da anlamlı olur du orda

Bilun ŞEN dedi ki...

Sesi'cim hepsi harika, gözüm döndü vallahi :)