17 Nisan 2009 Cuma

karışık sayıda yapabilenler...

Selamlar.. Sibel ablacım nasıl uğraştığını tahmin edebiliyorum ben çözmek için bile baya uğraşmışken... Şimdi şöyle bir tablo yaptım excel de.. Tabloda hem düşeyde hem yatayda isimlerimiz yazılı. İşaretli olanlar da kimin kiminle elini takas yapacağını belirtiyor kendine yaptıkları da dahil.. Turuncular ben, adadenizi ve dshandmade in grup içinde takas yapacakları ve grup dışından kondor, beyazmendil ve dünbugün ile takas yapacaklarımızı belirtiyor. Senin yazdıklarınla yaptığım tablo bu. Bu durumda bizim grup 5 değil 4 el yapıyor hepimizde 1er fazla kalıyor sanırım. Eğer bir yanlışlık varsa özür dilerim derhal konuyu silebilirsin :) ama varsa da şimdiden halledelim diye yazdım.. Çözüm olarak ne düşünürsün bilemem ama kabul ederlerse birileri bizim için fazla el yapabilir ya da bizler 1er el eksik yapacağız, benim için farketmiyor karışıklık olacağına 4 el yapabilirm, sorun değil, adadenizi de aynı şeyi söyledi zaten kendisi de yazacaktır. Bir inceleyin, Sibel abla sen de bi bak bir yanlışlık yapmışmıyım skşama görüşürüz.. öpüyorum hepinizi 

11 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

evet sibel çok bilinmeyenli denklem gibi olmuş senin yazı. Zaten matematikle aram yoktur, zorlandım okurken. Neyse Dilevser'inde dediği gibi benim için farketmez. Elimde 8 el var benim. Fazla yapan arkadaşlarla liste dışı değiş tokuş yapabilirim.

sesiber dedi ki...

Çok bilinmeyenli denklem gibi olması normal. Daha kolay bir anlatım ben bulamadım şahsen. Tek düşündüğüm bu etkinlik değil, kafamda birsürü şey varken ancak bu kadar yapabilmişim, affola...
Dilevser evet gerçekten de yanlışlık olmuş. Bu durumda diğer arkadaşlardan haber bekleyelim.

mineal dedi ki...

Herşeye excel tablo yapan tek benim sanıyordum,neyseki yalnız olmadığımı öğrendim:))
Sendeki de mi mesleki deformasyon:)) Bu tablo beni inanılmaz mutlu etti,aktif iş hayatına geri dönünce dilevser seninle çalışmak isterim

Ada Deniz dedi ki...

eleştiri anlamında dememiştim. yanlış anlamışsın. Biz işleri yapıp hazır siteye ekledik. Bunu taktir etmemek, üstüne üstlük eleştirmek aklımın ucundan bile geçmez. Olayın karışıklığını espirili bir dille anlatmak istedim sadece.

dilevser dedi ki...

Tamam sibel abla dediğin gibi yapalım... valla işin en zor kısmı sana kaldı, kolay gelsin ne diyim :)
mineal, bende herşeye tablo yaparım kolay algılamamı sağlıyor :) sanırım deformasyon bende ki de ama neden olduğunu henüz bilmiyorum.. hem seviyorumda bilgisayarla uğraşmayı.. olur çalışalım canım zevkle:)

mineal dedi ki...

Dilevser İzmir'deymişsin.İstanbul'dan sonra sevdiğim 2.şehir son günlerde hatta daha rahat yaşayacağıma ikna olduğum şehir,(6 sene egede yaşadım)İzmir'i iyi bilirim.
Bu arada senin ki de mesleki deformasyon:).Mühendislerin yapısında var.Bende makina mühendisiyim 89 mezunuyum.Kalite danışmanlığı,reorganizasyon ve kişisel gelişim eğitimleri veriyorum:)

dilevser dedi ki...

:) meslekten yani olabilir valla 2004 jeoloji mezunuyum master bu sene bitti daha ne olsun deformasyon yaşamıycam ne yapçam 350 sayfa tezden sonra :)
bu gece bir el bitireyim dedim ama tasarıma karar veremedim :) baya bi çizim yapmıştım karar veremedim şimdi.. yarın ahşap boyama kursum var orda bir açılsın görsel algım biraz da yarın akam bitiririm bi tane daha :)

nrhnmrl dedi ki...

arkadaşlar burada yazılanlar benimlede mi ilgili bilmiyorum çok şey yazılmış okumaaya anlamaya vaktim yok ben sadece sizlerden birşey rica edeceğim benim grubumdan olan sevgili arkadaşlarım 10marifetten postaneden bana tam ad soyad ve açık adreslerini atarlarsa inşallah bir aksilik çıkmazsa bende ellerini önümüzdeki hafta içi yada diğer haftayada sarkabilir yollamayı düşünüyorum adres alma olayını başka türlümü yapıyoruz bilmiyorum ama neyse ben adres istiyorum kısacası sesicim tabii ki seninkinide istiyorum sevgili arkadaşım teşekkürler sevgiler

dilevser dedi ki...

nrhnmrl, bu konuda bizim karışık sayıda el yapacak bir grubumuz var onunla ilgili, s,z,n grup belli ve sorun yok :) kolay gelsin..

sesiber dedi ki...

Asistanımı Dilevser olarak ilan ediyorum. Üzerimden o kadar büyük yük aldın ki, ellerine sağlık Dilevsercim. Çok teşekkür ederim.
Mutlu haftalar diliyorum.
Adadenizi alınmadım, senin gibi aklımdan, içimden geçenleri yazdım o kadar. Güzel güzel ekip halinde çalışıyoruz, o kadar mutluyum ki anlatamam. Karışık grup işi de halloldu Dilevser sayesinde, ee daha ne isteyeyim ki.
Sevgiler...

dilevser dedi ki...

Ay ablacım ne demek zevk alarak yapıyorum :) ben teşekkür ederim
iyi haftalar diliyorum bende.. öpüyorum herbirinizi :)