24 Nisan 2009 Cuma

saniye'nin elleri

Arkadaşlar benim ellerimin yapımı bitti.Çok keyif alarak katıldığım bir etkinlik oldu.Sesiber öncelikle sana çok teşekkür ediyorum böyle bir etkinliği başlattığın hepimizi bir araya getirdiğin için ...Blog dünyasında yeni katılan biri olarak beni de içinize alıp etkinliğe katılmama olanak verdiğiniz için çok mutlu oldum.Umarım 'Elim sende etkinliği 'nin devamı gelip güzel paylaşımlarda bulunuruz.Elimden geleni yapmaya çalıştım.Ellerimi monte edip kenarına hazırladığım size bir köşesine sevgimi yansıtacak yo-yo kalpler ekleyip göndereceğim .Benden el alacak arkadaşlarım ( saniyekarci4@gmail.com) adreslerini yollamalarını rica ediyorum.Elleri haftaya yollamaya başlayacağım...Henüz kura çekmedim kime hangi eli yollayacağımı bende bilmiyorum....hepinizi öpüyor kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum :)
veeee dokuzuncu son elim (iğne iplik makara ) bu elimin adını söyleyince çocukken söylediğimiz tekerlemeleri hatırlıyorum...
sekizinci elim (bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırım vardır ) evinize bir fincan kahve içmeye geliyorum :)
yedinci elim (yo-yo çalışması ) 5-6-7 numaralı ellerimde flu görüntü olması için tül kullandım resimleri gündüz ışığında çekmediğim için net çıkmamış ama yakından kendim yaptım diye söylemiyorum ama çooook güzeller :)
altıncı elim (büzgü alarak çiçek yapma )
beşinci elim (yo-yo çalışması)
dördüncü elim (şerit çalışması )
üçüncü eli (saçaklı elim )
iki numaralı elim (bahar havası)
bir numaralı elim

4 yorum:

sesiber dedi ki...

Hiiii makaralıya ve fincanlıya bayıldım. Yorum dönünce yazarım diyordum ama yazamadan duramadım. Harika şeyler çıkmış ortaya, saniye ellerine sağlık. Gerçekten bayıldım, hele makaralıya çooook bayıldım.

Gülden YAPAR dedi ki...

hepsi harika,çok beğendim.

mineal dedi ki...

Kahve tutkum olduğu fincan eskizlerim arasında vardı. Yapsaydım bu kadar şık ve güzel olmazdı.Fakat benim kaykay yapan bir kızım olduğu için halen favorim kaykaylı kız.
Makaralı elde bir içim su yani hepsi birbirinden güzel.

Saniye's handcraft dedi ki...

arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkür ediyorum sevgilerimle