2 Nisan 2009 Perşembe

Sakagun'un Elleri - 3 (Mis Kokan Çiçekler)

Çalışma aşamasında fotoğraflayayım dedim. Eteklik kumaşla çalıştığımdan kumaşı desteklemek amacıyla parmaklara sutaşı dikiyorum. Sonra mis kokması için dantelden kalp şeklinde bir torba yapıp içini lavanta çiçekleriyle dolduruyorum. Kurdeladan karanfil ve fiyonk yapıp elime ekliyorum. İşte mis kokan el hazır :)

5 yorum:

mineal dedi ki...

Sakacım,lavanta falan dedin aklımı başımdan aldın.Sınırları zorlayacağız anlaşılan.Hani hem tablo,hem ev koku dispenseri şeklinde kullanılabilir.Koku yedeklerinide hazırla bacım ben bu ele talibim.Sesiberin kavliyle elinizi evimize istiyoruz:)
Ellerine sağlık.
Etkinlikteki en küçük eli seçeceğiz dediği için Sesiber sonuncu olmamak için zarif elli hanım aramaktayım.Benimkiler fırıncı küreği gibi;nerdeyse sizin ellerinizle 2 el kıvamında

sakagun dedi ki...

Verdim gitti :)Mine çok güzel kokuyor gerçekten. Ama iyice diktim lavanta torbasını. Değişmesi zor olur. Keşke çıkarılabilir bir şeyler yapsaydım.

sesiber dedi ki...

Lavanta olayını ben de düşünmüştüm ama hep aplikeyi kapattıktan sonra geldi aklıma. Çok cıvıltılı olmuş sakacım. Gözalıcı bir de. Ben de bu akşam mini mini şeyler yaptım. Sevip duruyorum onları.

Saniye's handcraft dedi ki...

lavanta kokulu ellerin çok güzel olmuşlar

Bilun ŞEN dedi ki...

Mis gibi :) Ellerinize sağlık.. İlginç bir fikir..