26 Nisan 2009 Pazar

Nalandan haber var

Sevgili arkadaşlarım; Duyduğunuz gibi üzücü bir olay yaşadım.Kızım ve torunum ABD de İstanbuldan gitme yaşlı bir karı-kocanın konuğu olarak onların arabasında kaza geçirmişler.Bizimkilere araba bakmaya bir blok öteye gitrmek için binmişler araca.Arabayı kullanan bey maalesef kurtulamamış,eşi 2 ameliyat geçirmiş ama daha bir çoğunu da geçirmesi gerekiyormuş. Bizimkiler çok şükür daha iyiler ama onların iyilik yapmak isterken başlarına bunun gelmesi beni ayrıca çok üzdü.Fakat kaderin önüne geçilmiyor.Allah onları da niyetlerine göre ödüllendirsin inş. damat okuldaymış,o da eşi ve oğlu arasında mekik dokuyarak yoruldu.salı günü küçük kızım giderek biraz rahatlatacak. durum budur. hepinize ilgilerinizden dolayı teşekkür ederek sevgiler yolluyorum. Gelelim ellere;önce yukardaki foto,ellerimizi verip elele tutuşarak güzel bir gün geçirdiğimiz Fenerbahçeden bir enstantane... Çok neşeli,keyifli geçen günümüzden aldığım bu resimden önce oturduk,konuştuk,gülüştük ve ellerimiz değiştirip birleştirdik.Aşırı rüzgar ve aşırı neşemiz,etrafta bize resmi çekeceklerin olmaması nedeniyle beşimiz birarada benim makinemde oluşamamış,Nazesenin çektiği bu resimde sevgili fiammanın elleri kymak için getirdiği şık kutular ve meyveli süper çantalarımız var. Ne yazık kibirbirimize verirkenki şamatamızı ve keyfimizi resimleyememişiz... Elleri yaparken imzamız niteliğinde olması gerektiği için çok düşündüm benim imzam olsa olsa kaatı olur dedim. Allah lafzı ve lalelerin pembe bölümleri dişi oyma ,altlarına siyah kumaş ve pembe ebru kondu.Lale yaprakları ise yeşil ebrudan erkek kaatı tekniğiyle oyulup yapıştırıldı.Yani elimde kaatı sanatının iki uygulaması bir arada oldu.bunu açıklayayım dedim.ellerin hepsini aynı şekilde yaptım.6.eli de kızıma Amerikaya yollayayım o da evine assın.bu fikir de şu an aklıma geldi.Gidip valize onu da yerleştireyim bari. Bugün bütün eski yazıları açıp hepinizin ellerine baktım.Hepsi gerçekten çoooook güzel olmuşlar.Hepinizin ellerine sağlık.Doğrusu hepsinde gözüm kaldı.Projeyi kaza geçiren kızımla beraber başlangıçta da çok ilginç ve güzel bulmuştuk ama bukadar güzel olacağını tahmin etmemiştik doğrusu. Kızım benim şifremle girerek baktı ve o da size ellerinize sağlık diyor ve geçmiş olsun dileklerinizle ilginize teşekkür ediyor. Kendisiyle skype den görüntülü konuşarak hem hasret gideriyor hem de medeniyetin bu nimetine şükrediyoruz. skype yüklerseniz kendi aramızda da msn den daha da kaliteli görüşebileceğimizi hatırlatmak istiyorum.Hepinize sevgi ve selamlar yolluyorum

15 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

Canım benim,seni burada görmek ne kadar güzel.İyi haberlerinle, çok çok mutlandım Nalancım.Her şey daha güzel olacak buna eminim.Öpüyorum seni:)

KONDOR dedi ki...

nalan abla içim kaktı okuyunca Allah sevdiklerini sana bağışlamış.Geçmiş olsun, ailecek hepinize. bende yoktum perşembe gününden beri birkaç gün daha uğrayamayacağım şimdilik hoşcakalın.tekrar tekrar hızla sağlıklarına kavuşmaları dileklerimle

Yelda dedi ki...

Nalan Ablacım
Çok geçmiş olsun diyorum verilmiş sadakanız varmış, Allh sevdiklerinizi size bağışlamış
Diğer aile içinde üzüldüm takdir ilahi İnşallah en kısa zamanda öteki bayanda sağlığına kavuşur
Öpüyorum sizi

Yelda dedi ki...

Nalan Ablacım
Çok geçmiş olsun diyorum verilmiş sadakanız varmış, Allh sevdiklerinizi size bağışlamış
Diğer aile içinde üzüldüm takdir ilahi İnşallah en kısa zamanda öteki bayanda sağlığına kavuşur
Öpüyorum sizi

Yelda dedi ki...

Nalan Ablacım
Çok geçmiş olsun diyorum verilmiş sadakanız varmış, Allh sevdiklerinizi size bağışlamış
Diğer aile içinde üzüldüm takdir ilahi İnşallah en kısa zamanda öteki bayanda sağlığına kavuşur
Öpüyorum sizi

nrhnmrl dedi ki...

nalan abla tekrar geçmiş olsun çok ölene allah rahmet eylesin kalanlarada acil şifalar diliyorum :(

3prenses dedi ki...

nalan abla kızına çok geçmiş olsun.iyi olmasına sevindim.

Ada Deniz dedi ki...

tekrar geçmiş olsun nalan abla.

Saniye's handcraft dedi ki...

tekrar çok geçmiş inşallah hepsi en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar iyi haberlerini alırsınız sevgilerimle

sesiber dedi ki...

Nalan ablayla bu sabah konuştuk. Sesi çok iyiydi, pozitifti. Hepinize selamları var. Gece benden sonra eklemiş yazıyı, şimdi gördüm, fotoğraf için de ayrıca teşekkürler.

fiamma dedi ki...

Seni burada görmek cok güzel arkadaşım:)) Moral herkes icin cok onemli, sizler buradan pozitif enerjinizi göndereceksiniz kızına ve damadına...Allah bir daha boyle üzüntiler göstermesin insallah:)

fiamma dedi ki...

Evet sevgili Nalanacığımızın dediği gibi eller Kaat'ı sanatı ile çalışılmış çok zarif eller :) Ben gelirgelmez elin resimini yayınlamak için resimledim ki cok flu cıkmış:(, aynı olunca yayınlamaktan vaz geçtim.Benimki semyıl cıgımın eli ile aynı yani sol el:))

nalan dedi ki...

hepinize teşekkür ediyorum canlarım.Orada hükümet trafik kazalarında mağdur olan bebelere ve annelerine ücretsiz tedavi veriyormuş.
Aida hanımın(kazanın öteki mağduru)sigortası ki epey varlıklı bir aile imişler,bu hastanaedeki bakımını karşılayamıyormuş.başka hastaneye yollmışlar.
Ertuğrulcuğumuzun ekmeğini yiyor annesi:)))
o yeni ailesine alışmış,evin erkeği sokağa çıkarken arkasından ağlıyormuş.Annesi çıksa da toparlansalar.teyzesi bı sabah 6ta uçuşa geçiyor inşaallah yarın gece bizde 02.00 orda da ikindi vakti olacak inşaallah.
bizim biri çok heyecanlı aceleci ve ayrıntıcıdır öbürü de gamsız ikisinin gidişleri de yordu beni oooof ulen of...
dua edin emi...

Ayca Karaoglan dedi ki...

Nalan ablacım, çok büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Allah size bağışlamış...

BONCUK HANIM dedi ki...

Herkese iyi akşamlar diliyoruummm.öncelikli olarak uzun süredir ne buraya ne bloglarıma nede 10 marifete gelememiş olduğum için son yapılan işlerden ve yorumlardan uzak kaldım.dolayısıyla nalan ablacım geç olmuştur belki ama yinede çok geçmiş olsun dileklerimi kabul ediniz lütfen. allah başka kaza bela göstermesin.
ayrıca aramıza katıldığın içinde çok mutlu oldum. burdan yorum yazamadığım tüm arkadaşlardan özür dileyerek hepsine selam yolluyorum. zaman az kaldı biliyorum. bende henüz 4 el tamamlamış durumdayım. ama 6 mayısa yetiştiricem merak etmeyin.olmazsa hepsini bir yayınlıycam.sizde biraz merak edin ozamana kadar:)) herkese selam.