21 Nisan 2009 Salı

MİNEAL'in GELİN OLMUŞ GİDİYORSUN eli

Çalışacağım gelin ellerini bitirdim.Aslında nerdeyse tüm ellerim bitti.Bir iki ufak eksiğim kaldı. yayınlamadığım 3 pembe, 1 kahve ellerim var.Daha önce yayınladıklarımla birkaç değişikliğin dışında nerdeyse aynı olduğu için geri kalanları toplu gösterimde yayınlayacağım.

10 yorum:

sakagun dedi ki...

Ellerine sağlık Mine. Renkler yine çok uyumlu.

sesiber dedi ki...

Kına bitti, sırada düğün...
Sonraki el balayı mı? RTÜK kapatmasın blogu:))))
Bu da tam gelin eli, nefis olmuş.

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok zarif çok güzel. Öyküsü olan çalışmalar bir başka güzel zaten. Ellerine sağlık. Sevgiler, selamlar.

Nur dedi ki...

harika olmuş ellerine sağlık..

3prenses dedi ki...

çok güzel.ellerine sağlık.

mineal dedi ki...

Çok teşekkür ederim.Sayenizde çok mutlu oluyorum.Bu el tam bitmiş değil fotoğraf makinası bir süreliğine bende olmayacaktı bundan dolayı bu elin parmaklarındaki amblemleri yapıştırmdan hemen yerlerine koyup fotoğrafladım.Amblemlerdeki halkalar (kulplar)olmayacak onları koparıp yapıştıracağım.Ellerin içine koku koyma işini erteledim. Sahiplerine gönderirken kokuları koyacağım.Tüm ellere kokuları koyunca evin içi 24 saat kokuyor.
Nihayet eller bitti şimdi fon kumaşlarına kaldım.Dikiş makinam yok sanırım kenarları için terzi bulmam gerek.

sesiber dedi ki...

Minecim dikiş makinasıyla değil de silikon tabancasıyla da yapıştırabilirsin zemine. Bir de o kenardan çıkan iplikçikleri tersinden, çok hafif ve uzaktan çakmak alevine tut.

Gülden YAPAR dedi ki...

ne kadar zarif,bayıldım.

mineal dedi ki...

Güzel Sibelim elleri zemine yapıştırma işinde sıkıntım yok.Gerekli yerleri misinaylada dikeceğim.Zemin kumaşın kenarları atmasın kolaylık olsun diye overlok,piko,sürfile artık ne oluyorsa yaptırmayı planlıyordum. Ama el göndereceğim arkadaşlarda makina varsa bu konuda aflarına sığınıp,kenar overloklarını onlara bırakabilirim.Şimdiden teşekkürler.

nrhnmrl dedi ki...

çok güzel olmuş minealcim ellerin dert görmesin