1 Nisan 2009 Çarşamba

Kapkaracamdankelebek'in Elleri

Blogdaki elleri görünce dayanamayıp çalışmaya acil bir giriş yaptım. Aslında yarın ağar misafirlerim gelecek.niyetim alışverişe çıkıp temizlik yapmaktı ama çalışmaya başlamaktan kendimi alamadım:) Gördüğünüz gibi desenli goblen bir kumaş üzerine elimin şeklini çizdim ve boyutlu boya ile kontürledim. Kontürleme işlemini kumaşı kesmeden yaptım çünkü kenarlarından iplik atan bir kumaştı bu. Kontürler kuruduktan sonra etrafından makasla kesip asıl süsleme işine başalayacğım.Sanırım bazı yerlerde renkli iplerle boncuklarla süslemeler yapacağım. Henüz ona tam olarak karar vermedim. Elimin her orta parmağına bu kelebeğin siyah renkli olanını dikeceğim. Bu kesin karar verdiğim bir ayrıntı. Henüz almadığım için beyaz olanın resmini gönderdim. Şimdilik bu kadar gidişattan söz etmem yeterli sanırım. Artık gidip misafirlerim için hazırlık yapayım. Yoksa bana pasaklı diyecekler:)

8 yorum:

sesiber dedi ki...

Sizlerin yaptıklarını görünce, tasarladıklarını duyunca o kadar mutlu oluyorum ki, hayatımda iyi ki de yapmışım diyeceğim süper bir etkinlik bu. Umarım sizin için de öyle olur. Gerçekten çocuk gibi sevinçliyim.
Durucum harika olacağa benziyor. O kelebekleri de yerim ben yerim. Tam da zamanında başladık çalışmaya. Bahar geldi, güneş içimizi açıyor. Tasarım kabiliyetimiz kamçılanıyor.

sakagun dedi ki...

Çiçekler, kelebekler bahar geldi. Çalışmanın çok güzel olacağına eminim Kelebek.
Ben de dayanamayıp işi gücü bırakıp kumaş aldım geldim :) Bakalım neler çıkacak ortaya.

Duru Günaçan dedi ki...

sesiber gerçekten bu etkinliği planlayarak harika bir iş başardın.çok teşekkür ederim sana. bende çok mutlu ve heyecanlıyım. hepinizden bir parçayı ömür boyu saklıyacağım ve bu harika bir anı olarak kalıcak bende.
sakagun eminim harika işler çıkarıcaksın. haydi kolay gelsin hepimize:)

orgu delisi dedi ki...

kappkaracamdankelebek,ismini yazmak ne zormuş,seçtiğin kumaş ne kadar güzel bayıldm.baktıkça içim açıldı.eminim çalışman da bi okadar içiaçıcı olacak.

sesiber,sakagun ve fiamma nında elleri bir harika .
ne yazıkki ben daha başlayamadım şu anda küçüğümün uyu
masını bekliyorum başlamak için.
gece mesaisi yapıcam

fiamma dedi ki...

sevgili örgüdelisi,benim elimi nereden gördün ki?????? Ben fiammayım ve daha yayınlayamadım ellerimi:)

Gülden YAPAR dedi ki...

dün heyecan ve tatlı bir telaş içindeydim.şaşkın ben!!! şimdi yorum yazmadığımı hatırladım kapkara.oysa nasılda bayılmıştım çalışmana :))ellerine sağlık,çok güzel olacak.

orgu delisi dedi ki...

sevgili fiamma neden o kadar telaşlandın ,merak etme görmedim elini,sadece isimini yanlışlıkla yazmışım,kusura bakma.

fiamma dedi ki...

Şaka yaptım sevgili örgüdelisi,az kaldı arkadaşım yayınlayacağım ellerimi:) sadece biraz makina sorunu yaşıyorum ben de sabrsızlanıyorum yayınlamak için buradakileri gördükçe artık:)