3 Nisan 2009 Cuma

Fiamma'nın Eli-2: Yorgun ama Mutlu Bir yolcu'nun Seyir Defteri-2

Bu resim rengi en iyi yansıtan halii:))
Şimdilik bu kadar arkadaşlar; İşte ellerim sonunda görücüye çıktı, bugün yine yoğun bir çalışma yaptım. Ellerin tümünü görünmez iple dikerek yaptığım için bayağı zamanımı alıyor. Bir de 6 el ile birden çalışıyorum, hepsini aşama aşama bir yere getiriyorum. Ama asıl elimi oyalayacak yerlerin tümü neredeyse bitti. Şimdi kenarlarındaki dikişleri gizlemek için yine dikerek ip burgu geçiriyorum. sonra ana kumaşa montajlayıp, göndermeye hazır hale getireceğim ve son dokunuşları yapacağım. Bu arada 10 Marifet'ten yazdım pilot benzeri (isterseniz markasını verebilirim) gümüş rengi parlak bir kalem aldım isim yazmak için, kumaş da dağılmadı:)) Hepinize sevgiler...

4 yorum:

sesiber dedi ki...

Muhteşem ve çok değişik olmuş Şulecim. Bakıp bakıp duruyorum hala...
Moru fotoğraflamak çok zordur. Tahmin edebiliyorum.
Yazılarına baştan beri 1-2-3 diye numara verirsen daha iyi takip edilir. Böyle hepsi aynı başlık olunca karışabilir. Düzelt istersen.

fiamma dedi ki...

Ben düzeltmesini bilmiyorum,benim yerime düzeltmen mümkün mü?
Yorumlarına teşekkğr ederim bayağı kolayladım:) Pembe rezerv unutma:)))

sesiber dedi ki...

Unutmam pembe senindir. Tamam el atarım. Bundan sonrakileri kaldığı numaradan devam edip yazarsın.

esensdollsandpuppets dedi ki...

elim sende sayfasında bir hata oluşmuş bir türlü yorum yazamadım toplu ellerine Fiamma.Kardeşim yarım saat inceledi elini ne emek ne güzel yansıtmış içindeki çocuğu da dedi.Evet her parmağında ayrı bir öyküsüde var bence dedim.Ahhh ben çok şanslıyım böyle yetenekli arkadaşlarım olduğu için...)))