9 Nisan 2009 Perşembe

Boncuk Hanımın 2.nci Eli (Logolu-Gemili)

Akşam ikinci elimi tamamladım. Söz verdiğim üzere gemili olanı ... Ancak evdekilerden bana bilgisayar sırası gelmedi ve sonrada çok geç olunca yayınlamak bu güne kaldı. Bu elimi diğerinden daha çok sevdim. 10 marifet logosunu bayrak olarak ekledim gemime.10 marifet kasabasından sonra bu da 10 marifet gemisi ...Saygılarr...

12 yorum:

Ada dedi ki...

Hah işte bunu bekliyordum ben de .Ellerine sağlık boncuk hanımcım.Ne zaman demir alıyoruz ege sahillerine doğru:)

BONCUK HANIM dedi ki...

TEŞEKKÜR EDERİM MELANJCIM. AAAHHH AHHH SORMA.ZATEN TATİLİM GELDİ.CANIM ÇEKİYOR.İLK FIRSATTA İNŞALLAH:)

nrhnmrl dedi ki...

boncuk hanımcım bu ne güzel bir eldir bende tatil istiyorum ama nerdeeeee biz nedense el deyince şöööyle parmakları ayırıp çizmek aklımıza gelmiş siz olaya yeni bir boyut kattınız süper tebrik ediyorum ellerinize sağlık

BONCUK HANIM dedi ki...

CANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .ASLINDA DAHA ÇOK PROJE VAR KAFAMDA AMA BAŞKALARI İÇİNDİ HEP. Bİ KENDİME FAZLA FİKİR ÜRETEMEMİŞİM:)) PROJELER ASLINDA İYİ BENCEDE AMA HAYATA GEÇİRİŞİM BİRAZ ZAYIF KALDI SANIRIM.BENİMDE O KONUDA FİKİRE VE DESTEĞE İHTİYACIM VARMIŞ DEMEK:))

sesiber dedi ki...

Aslında el çizimelri öyle parmakları ayırıp çizip olacaktı ama boncuk hanım gerçekten çok anlamlı eller çıkardı ortaya. Ellerine sağlık. Bayrağa bayıldım.

BONCUK HANIM dedi ki...

Teşekkür ederim sesicim.Bende onu beğendim:)

KONDOR dedi ki...

gemi bayrağının marifet logosu olma fikrini çok tuttum. nefis nefis

mineal dedi ki...

Kayık küçük Allah büyük demiş yaşlı balıkçı,bugün nasibimizde ne varsa onu alırız.Vira Bismillah deyip denize atmış ağlarını,deniz tanımış onun şükreden ağlarını ve dağ gibi doldurmuş balıklarla kayığını.
Nasibin ve şansın bol olsun.Ellerine sağlık.

mineal dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mineal dedi ki...

yanlışlıkla 2 kere aynı yorumu göndermişim arkadaşım kusura bakma acemilik işte

fiamma dedi ki...

Ellerinize sağlık boncuk hanım, zevkle takip ediyorum eskizlerin gerçeğe dönüşmesini ve çok da başarılısınız bu konuda,eskizinden bile çok güzel bir el çıkmış ortaya

BONCUK HANIM dedi ki...

Mineal ne güzel şeyler yazmışsın arkadaşım,balıkçı gözümün önünde canlanıverdi okurken.Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim.Allah herkesin nasibini ve şansını daim etsin.
Fiammacım beğenmene çok sevindim arkadaşım. Taslakların hayata dönmesi çok güzel oluyor gerçekten. Tabii bunların beğenildiğini görmek de ayrı bir keyif.