2 Nisan 2009 Perşembe

Bilun Şen'in Eli

Tüy, dantel ve düğmelerle çalışacağımı daha önce Sesiber'e de söylemiştim :) Çünkü Sesi, yanında imzanız olmasa bile bakınca kimin eli olduğu anlaşılsın demişti. Ben de tokalarımda kullandığım malzemelerle çalıştım bu eli. Daha bitmedi. Elin olduğu kumaş da tokalarımın fotoğraflarını üzerinde çektiğim kumaş :) Bir sonraki sanırım sırf düğmelerle olacak.. Dipnot: Fotoğrafın kalitesizliğinden dolayı özür dilerim. Makinemin pili bittiği için cep telefonumla çektim. Koyu renk zeminde daha kötü göründüğü için böyle bir zemin kullandım. (Dayanamayıp, photoshopta arka planı sildim. Çok karışıktı ilk hali. Bundan sonraki fotoğraflar böyle olmayacak :) Acilen paylaşma isteğimden dolayı böyle oldu :) Böyle bir çalışmada yer aldığım için çok mutluyum.. Sevgilerimle..

3 yorum:

sesiber dedi ki...

Biluncum gerçekten bakınca seni gördüm. Çok sevindim paylaştığına. Çok çılgın ve güzel olmuş. Kolay gelsin.

Ayca Karaoglan dedi ki...

Hepimiz sesi'ye borçluyuz galiba, böyle harika bir etkinlik başlattığı için... Ben de çok mutluyum birlikte bir şeyler yapmaktan :) El çok güzel olmuş. Kolay gelsin.

Bilun ŞEN dedi ki...

* Çok sağol Sesi'cim, sayende çok güzel bi'şey yapıyoruz. Meraklanıyorum her bir el için.. Sana da kolay gelsin :)

** Evet evet sevgili Ayça, şimdiden başka etkinlik olur mu acaba diye meraktayım :) Çok teşekkürler, beğenmene çok sevindim. Sana da kolay gelsin :)