22 Nisan 2009 Çarşamba

BENNN GEELLDİİİİİMMMMM :))) :))))

LAYYYYY LAYYYY LOOOOMMMMMM çok şükür dostlarım," gmail" sorunum giderildi ve tam 10 günlük hasret bitti. Veeeee ben geldiiimmmm..... bunca zaman çektiğim eziyet o kadar basit bir şekilde çözümlendi kiiiii anlatamam diyeceğim ama söylemesem çatlarım..:))) sadece ve sadece kablosuz modemi kapatıp 5.dakika sonra açmakla çözümlendi... hala aklım almıyor ama hiç bir site takılmamış sadece "google +gmail" takılmış:))) kapatıp açma ile düzeldi:))) ve deeee sonunda diğer 3 elim de işte burada.... şu an bu ellerim sahiplerini buldu. ama kime hangi el gitti onu söylemiyeceğim. bu cevabı arkadaşlarıma bırakıyorum. sadece burada daha önce görünen iki elim inşallah bana gelir diyen arkadaşlarıma gitti :))) Ayrıca elleri birbirimize vermemiz de çoookkk eğlenceli oldu. fiamma ellerimiz için kutular ,muhteşem meyve resimli poşetler bile hazırlayıp gelmiş... ( ayrıca diğer hediyeleri de cabası) bizi öyle çoook güldürdü kiiiiii :)) inanın şahitlerimiz de Fenerbahçe parkındaki ağaçlar ,kuşlar (özellikle kargalar ) kediler,çiçekler, laleler....... vs.... :)))) darısı sizlerin başına .. bizim bir güzel şansımız ellerimizi alırken birbirimizin o güzel tepkilerini de görebilmek oldu. sanırım ben bu panoma her bakışımda o anı tekrar tekrar gülümseyerek hatırlayacağım. şimdi hepinizin bize imrendiğinizi hissediyorum. düşünün saat 11.30 da buluştuk,akşam 16.00 da zor vedalaştık. onun içinde yaşadığımız günün diğer detaylarını essssss geçiyorummmmm :))))

7 yorum:

Gülden YAPAR dedi ki...

canım arkadaşım seni burada görmek ne güzel:))bu güzel ellerini tekrar görmek te tabii.
arkadaşlar semyıl, bütün inceliğini ellerine yansıtmış,dokunmaya kıyamazsınız.3.fotoğraftaki elin şanslı sahibi benim:))

SEMYIL dedi ki...

evet esinselcim. sonunda hasret bitti:)),
bende az önce alt kattaki ameliyat olan komşuma geçmiş olsuna gittim.
eve gelince de salonda masamın üstünde (şimdilik) sergilediğim ellerimi bir bir seyrettim:)))
Nalancım kuşuma da hemen en sevdiğim kitabımda yer buldum:)))
hava da bozdukça hep aklım sende kaldı nalan.

SEMYIL dedi ki...

ayyy unutmuşum söylemeyi, çekilişe kendimide kattım (tamamen adil olsun diye)
2.el de bana geldi :)))

sakagun dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel olmuş. Ellerine sağlık.

fiamma dedi ki...

Evett yaa ne güzel gündü ama bizim tarafın laleleri bir başka:)) Martılı el bendenize çıktıııı, çıkmasaydı hır çıkaracaktım tekrar tekrar kur ra çektirecektim zaten:)) Butun eller güzel gerçekten buluşup paylaşmak için zaman ve mekan müsaitse o sevinci yasayın derim:))

Gülden YAPAR dedi ki...

:))

esensdollsandpuppets dedi ki...

Evet benim elimde huzurlarınızda .Ne güzel bir çalışma hepsi ama ben bu elimide çok sevdim.Annem hepsi de çok güzel deyip duruyor.Bayram çocuğu gibi sevinip konuklarıma bile gösterdim.Tekrar teşekkür ediyorum hepinizin emeğine ve de bu proje için Sesiber e