22 Nisan 2009 Çarşamba

Adresler

Bu cuma yani 24 Nisan günü elleri göndermeye başlıyorum. Bu güne dek sadece Adadenizi'nden(Saadet Hanım) adres geldi. Eğer diğer adresler de gelirse hepsini aynı gün gönderirim. Ben elleri evinize teslim olacak şekilde Aras ya da MNG Kargo ile göndereceğim. Mail adresime adres bilgilerinizi ve mümkünse tel: numaralarınızı bekliyorum. Selamlar. sahin_ismet@hotmail.com

5 yorum:

KONDOR dedi ki...

BEGONVİLLİ EV BEN SANA ADRES GÖNDERMEM GEREKİYOR DİMİ SAMİMİ YAZAYIM BEN HALEN KİME EL GÖNDERECEĞİM KİMDEN ALACAĞIM BİLMİYORUM.BAKIN AÇIK YAZIYORUM BİRİLERİNİ ATLARSAM SAKIN ALINMAYIN YAZIN BURDAN ADRESİ ALAYIM ,ADRESİMİ VEREYİM ŞEKLİNDE BEN KAFAMI HİÇ TOPARLAYAMADĞM GÜNLER YAŞIYRM MAZUR GÖRÜN LÜTFEN BU ARADA SESİBERE VE BANA AYNI ANDA EL GÖNDEREN OLCAKSA ONA GÖNDERİRKEN BENİMKİNİDE EKLEYEBİLİRSNZ. HİÇ SORUN OLMAZ.

mineal dedi ki...

arkadaşlar sesibere kondora ve bana el gönderecekler benim elimide ekleyeblir.

Yelda dedi ki...

Canım galiba ben size bir adet göndereceğim yanlış bilmiyorsam
yeldaozgokturk@gmail.com adresine mail adresinizi bildirirseniz hemen yazacağım sevgiler

Begonvilli Ev dedi ki...

Tamam, anlaşıldı, o halde ben, Mineal'in, Kondor'un ve Sesiber'in ellellerini tek adrese yani Sesi'ye göndereyim. anladığıma göre sizler birbirinizle buluşma şansına sahipsiniz. Yani Saadet Hanım'a ayrıca kendi adresine, Mineel'e Kondor'a ve Sesi'ye gidecek elleri, üzerine kime olduğunu yazarak, Sibel Hanım'a göndereceğim. Sibel Hanım, adresinizi bekliyorum mailime.

Yelda Hanım, sizin de bir eliniz var bende.Mail adresinizi not alıyorum. benimkisini de vermiştim zaten. adresinizi bekliyorum.

BONCUK HANIM dedi ki...

9lu gruptaki arkadaşlar
cguney08@gmail.com a adreslerini yollarlarsa bende ordan iade yapabilirim.sevgilerrrrrrrr