9 Nisan 2009 Perşembe

adadenizi-toplu gösterim

Ellerimin toplu hali. Bu işi çok sevdim. Başka elişlerini bıraktım (hoş örgüden de sıkılmıştım) ellerle uğraşıyorum. Annemden aldığım zemin kumaşı bitti. Yeniden edinip birkaç tane daha yapmak istiyorum.

7 yorum:

sesiber dedi ki...

Evet gerçekten yaptıklarımızı böyle toplu halde görmek çok güzel, ben arka odaya yaydım, gidip gelip konuşup seviyorum. Bilin ki farklı ama sevgi dolu eller düşecek hepimize.

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok ciciler. Elinize sağlık.

mineal dedi ki...

Ne güzel olmuş böyle dçok hoş olacak.emekki ellerimiz bitince gerçekten

Ada Deniz dedi ki...

teşekkürler. beyendiğinize sevindim. öyle eller varki sönük kaldılar benimkiler. Sesi bir odaya yayılabiliyorsan şanslısın. Ben de iki canavar var ne mümkün. Hele Deniz. Her şeye karışıyor. Kaçak kaçak çalışıyorum hep

fiamma dedi ki...

ellerine sağlık sevgili adadenizi:) belki de küçük deniz annesine yardım etmek istiyordur niye çocuğa engel oluyorsun ki o 10marifetten alışık nasılsa:)))

dilevser dedi ki...

canım ellerine sağlık... ne güzeller..
bence denizin eline ver bi el, bide o yapsın bakalım ne çıkacak :) tabi sonra ortalığı toparlama konusunda bir şey diyemeyeceğim.. ama yardıma gelebilirm :)

Ada Deniz dedi ki...

evet ortalığı toparlama konusu muamma. Deniz zaten küçük küçük parçaları alıyor onları dövüştürüyor. Bazıları balık, bazıları ahtapot falan oluyor. Çok geniş bir hayal gücü var. dilevser beklerim bu arada. Toparlamaya değil tabiki, bahçe süper oldu