13 Nisan 2009 Pazartesi

Ada ve Deniz'den

Bunlar da Ada ve Deniz'in elleri. Hafta sonu onlardan da birer el yapmalarını istedim. Boyama yaptılar. Üsseti Ada'nın eli. Orada yazanlar adamın adıymış. Alttaki Deniz'i o pek ilgilenmedi.

10 yorum:

sesiber dedi ki...

Bu Ada'lar da pek bir çılgın oluyor canım. Bizimki de öyle. Resme de isme de bayıldım. Kızılderili ismi gibi olmuş. Bayılıyorum çocuk çizimlerine.
Kaç yaşında Ada ve Deniz?

Ada Deniz dedi ki...

ada 7, ilk okul bire gidiyor. Deniz 5 yaşına martta girdi henüz

sesiber dedi ki...

Yakınmış yaşları, işin zordur. Bizim Ada bugün kreşe başladı. Pek mutlu-mesut.

Ada Deniz dedi ki...

evet hem zor hem güzel. İki arkadaş gibi oynuyorlar çoğu zaman. Ben arayı açmak istemedim. Birlikte büyüsünler. hem de arada yaş farkı olunca tam unutacağım küçük çocuk sıkıntısını hadi yine sil baştan. Evde olduğum için denizi kreşe göndermeyi düşünmedik.

mineal dedi ki...

yerim ben onların ellerini:)

fiamma dedi ki...

Her ikisinin de ellerine sağlık annesi,kocaman öpücük bizden onlara:))Adanın eli daha anlamlı olmuş tabii ki, ben o adam kafasının altındakini kaplumbağa ya benzettim.O da parmakları bayamış diikatinizi çekerim ki bu da bizlerden esinlendi demektir.Sen evde elleri havyanlar falan yapınca o da seriyi tamamlamış bence:)))

Ada Deniz dedi ki...

öyle oldu sanırım. Ada yaratıcıdır aslında çok geniş bir hayal dünyası var. Öğretmeni bile şaşırıyor yazdıklarına. Şimdi uyudular. sabah öpücüklerinizi ileteceğim

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok sevdim İlayda'nın figüratiflerini. Hele surat ifadeleri müthiş:):)O minik ellerini sevsinler.

Begonvilli Ev dedi ki...

Hepsi de harikalar.Gerçekten de müthiş hayal güçleri var. Sağlıklı ve çook mutlu bir yaşamları olması dileğimle öpüyorum onları.

Ada Deniz dedi ki...

teşekkürler