9 Nisan 2009 Perşembe

Sakagun - Yeni elimden ipucu

Yeni elime başladım. Bu elimi Sesim'e göndermeye niyet ettim. Umarım ortaya güzel birşeyler çıkar. Sevgili Kondor'a etamin işlemeyle ilgili verdiği linkten ötürü çok teşekkür ederim. Sesim'e de böyle bir etkinlik düzenlediği için tekrar teşekkür ederim. Sayende etamin işlemeyi de öğreniyorum.

7 yorum:

sesiber dedi ki...

Sakacım ne zevklidir etamin işlemek. Çok merak ediyorum bitmiş halini. Hem utanıyorum hem de ne yalan söyleyeyim, çocuklar gibi şenim. Ellerine sağlık.

mineal dedi ki...

Ben çok güzel şeyler çıkacağına eminim.Sakacım bir buluşsak ben sana öğretirdim,etamin,çin iğnesi,kanaviçe,firkete,mekik,iğne oyası ne öğrenmek istersen, halı, kilim,kartlarla dokunan cicim de buna dahil.Çok maymun iştahlıyım bu yüzden gençliğimde ne yapılıyorsa hepsini öğrenmiştim.

sesiber dedi ki...

Arkadaş yaşlı olduğunu sanıyor da sakacım sen ona bakma. gençliğimdeymiş cık cık cık

sakagun dedi ki...

:) Mine özellikle iğne oyasını çok öğrenmek istiyorum. En kısa zamanda buluşuruz inşallah.

KONDOR dedi ki...

sakagün sende benim kutuların kenarına seçtiğim modeli seçmişsin hoş bir motif bence bitince bir daha bakarız.

sakagun dedi ki...

Zevklerimiz aynı demek Kondor. :) Kutularını dün görmüştüm. Kenarlarında çiçekler vardı. Dikkat etmemişim. Demek aynıymış.

sakagun dedi ki...

Kondor, kutularındaki çiçekleri inceledim de benim örnek farklıymış seninkinden. Ben de şaşırmıştım zaten nasıl aynı diye. Çünkü büyük bir örneğin içindeki çiçek kısmını almıştım ben. :)