21 Mayıs 2009 Perşembe

NURHAN MERAKTA

Sevgili arkadaşlarım elime sadece üç tane el ulaştı diğerleri ortada yok yollamayacak mısınız ne yapacaksınız :)Yelda'nın,Selma'nın ve Sevilay'ın elleri elimde :) Bir de Nur'dan bir cevap rica ediyorum aldı mı almadı mı merak ettim

8 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Ben de aynı durumdayım. Dshandmade, Adadeniz, Yelda ve Beyaz Mendil'e teşakkürler. Onların ellerini aldım ve daha önce kendilerine teşekkürlerimi iletmiştim. Ancak daha üç arkadaştan hala gelmedi.(Kondor, Mineal ve Sesiber) Bir açıklama da yapan yok. Mutlaka kendilerince nedenleri vardır. Hastalık falan olmaması dileği ile..

Ayca Karaoglan dedi ki...

Nurhan abla'cım merhaba, sanıyorum ellerin birbirimize ulaşması konusunda bazı sıkıntılar var.

Bana da sadece 1 el ulaştı :) Ptt'nin azizliği mi bilemiyorum... Umarım adresler yanlış yazılmamıştır.Bütün ellerim gelse, düzenleyip sizlerle paylaşacağım inşallah...

mineal dedi ki...

Begonvilliev,Sesiber yeni ev taşıdı,buluşup beraber yollayacaktık.Sizin gönderdiğiniz elide alamadım.Sesiberin bugünlerde interneti bağlanır.Ben Sakagün,Kondor,Sesiber aynı ildeyiz.Buluşup değişim yapıp ellerinizi Sesiberin eliyle sizlere yollaycaktık.Bu haftasonu Allah'tan bir kaza bela gelmezse buluşup ellerinizi yollayacağız.
Geçen haftadan bugüne inanılmaz işim yoğundu,inşallah yarın itibarıyla işlerim azalıyor. Buraya ve sizlere daha fazla vakit ayırabileceğim.

Yelda dedi ki...

Benimde galiba 1 elim eksik
Oda Nurun eli mail attım ama dönmedi kendisi
Ben özenle ellerimi gönderdim benim gibi herkeste ama galiba başkaları okadar önemsemiyor
Ne biliyim ayın kaçı oldu, olabilir insanlık hali bir açıklama yapılmasını hakettik diye düşünüyorum
Yanlışmıyım arkadaşlarr

Selmatozan dedi ki...

benim de 2 elim eksik arkadaşlar, nur ve örgüdelisi'nden hala el bekliyorum..

Nur dedi ki...

arkadaşlar elimde olmayan bazı nedenlerden dolayı ellrimin gönderiminde bazı problemler yaşadım bugün çok şükür hallettim o işi pttde bir problem daha yaşamazsam 2-3 gün içerisinde paketleriniz ulaşacak inş. Kusura bakmayın özür dilerim.

sesiber dedi ki...

utandım inanın ama gerçekten buradayım, İsviçreye falan kaçmadım:))

Nur dedi ki...

bazı yorumlardan sonra ben kendimi gerçekten çok kötü hissettim kimsenin bu konuda sorumsuz olduğumu dşünmesini istemem ama gerçekten elimde olmayan nedenlerle ellrim gecikti kusura bakmayın.. Bana sadece Nurhan, Yelda ve Selma nın elleri ulaştı hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık çok çok teşekkür ediyorum..