23 Mayıs 2009 Cumartesi

MİNEAL'in KENDİNİN DAHİ BİLMEDİĞİ İLGİNÇ KURASI;

Değerli Arkadaşlar bugün Sesiber,Sakagün,buluştuk kondor gelemedi ama ellerini bize bir şekilde ulaştırdı.Ben şöyle bir şey yaptım,Sibelin eli hariç hepsini aynı tip poşete koyup ağzını kapattım.Sibel kendi elleriyle birlikte benim ağzı kapalı poşetlerimden rastgele koyacak elin gittiği kişi açıklayana kadar ben dahil hiç kimse hangi elimin kime gittiğini bilmeyecek.Sizden ricam elim geldiğinde hangi elimin geldiğini açıklamanız.(Pek gizemli buldum kendimi canım:))Dilerim gelen elden herkes memnun olur.Şimdiden çok teşekkür ederim. İstanbul'a gitmem gerek yola çıkacağım.Kızım uçan sünger boblu balonunu kaçırdığı için sinir krizi geçirmekle meşgul sanırım az sonra tepinmesinden benim sabrımıda tüketecek .Her şey gönlünüzce olsun.

12 yorum:

sesiber dedi ki...

hiii kaçtı mı sünger bob, çok üzüldüm ilayda adına. ben de sakagünün meyvelerini yiyorum şu anda. çok güzel bir gündü.

sakagun dedi ki...

Afiyet olsun Sesim :)

mineal dedi ki...

Dün sizlerle olmaktan ellerimi almaktan son derece mutlu oldum.Acele İstanbula gitmem ve kızımı bir yandan kucağımda avutuyor olmamdan fazla yazamadım.
İsmet Hn eliniz bir şaheser benim içinde anlamı çok büyük ellerinize sağlık ve grubunuzda olmadığım halde yaptığınız incelik için ne kadar teşekkür etsem azdır.Saniye hn detayları incelediğimde özenli çalışmanıza ve gönderme şeklinize hayran oldum.Ayça hn gönderdiğiniz iki elden hangisinin benim olduğunu bilemediğimiz için kızıma seçtirdik kızım kuşlu kot eli beğendi.Kartım içinde ayrıca teşekkür ederim.
Parmaklarımda tutma problemi olduğu için elimden geldiğince temiz çalışmaya gayret ettim,hatta yardım bile aldım,ellerimde küçük silikon izleri görürseniz beni affedin.
Çok güzel bir çalışmaydı yeni etkinlik için ne yapalım diye beyin fırtınası bile yaptık,kızıma ve sünger boba rağmen.
Sevilay meyvelerin müthiş arkadaşım.
Sünger BOblu balon kızın elinden kaçınca jet hızıyla bulutlara kadar uçtu kız yırtınıyor anne çabuk yakala lütfen sen alabilirsin sen çok güçlüsün,uçma yeteneğim olmadığı için üzüldüm:)) kendimi suçlu hissettim.Çatıya attığı her topu bir şekilde aldığım için balonuda alırım sandı.Bugün yeniden aynı balondan bulursak alacağız.Dün kendini ağlamaktan heba etti gözleri halen şiş ve mor.
Şimdi ödev yapıp bir yandanda balon alırız di mi diye iç çekiyor.

sakagun dedi ki...

Çok şeker bir kızın var Mine. Ona bütün balonlar feda olsun. Mevyeleri beğenmenize sevindim. Sevdiğim insanlara hediye etmek için hormonsuz, mümkün olduğunca da ilaçsız yetiştiriyorum onları. Şeftaliler olunca bahçeme beklerim. Dalından yersiniz.

sesiber dedi ki...

Sakacım mangalın üzerine şeftali iyi gider:)) Bana meyve deme zaten, sadece meyveyle karnımı doyuracak kadar çok seviyorum. Mangal olmasa da olur.
Minecim ödevini bitirsin de alın hemen, yazık İlaydacığıma.

sakagun dedi ki...

Sonbaharda da mangalda Ayva yaparız Sesim. Fırında pişmiş ayva güzel oluyormuş. Fırında pişiyorsa mangalda da pişer değil mi?

sesiber dedi ki...

Bak pişmiş ayva yemedim hiç, olur olur deneriz Sakacım...

KONDOR dedi ki...

Ben direk ayvayı buldum yerim. Pişmiş çiğ fark etmez olayım bu ayvayı yedik durumu. buluşmaya ne yazık ki gelemedim ama hediye kısmetimden geri kalmadım yani.sakagün taşıyan düşünen ellerin dert görmesin. kuşlu elde keçeli elede bittim. öyle bi bakakaldım yani uzunca bi süre.iğnelik içinde teşekkürler yalnız dilevserden ilk el gelince bi kaldıydım ben elleri monte ederken kumaşları dikine değil enine kullandım ellerimi alanlar için sıkıntı oldu bu. yaparkende aklıma geldi bunun konuşulduğunu hatırlamıyorum sorayımda öyle yapayım diye düşünürken, dalıpta başına oturunca bitirmiştim bile.:(
yani bu arada az önce dilevsere gönderdim diye yorum yazarken site giriş yapmadan yorum gönderince onaylı yorum yazmış oldum.üşendim yahu geri çıkmaya benden adam olur mu?diye aradan satırını çektiğim MFÖ şarkısını dinlerim ben gidip şimdi siz heççç yormayın kendinizi öptüm kızlar.

saniye dedi ki...

mineal ,sesiber az önce ellerinizi aldım çok beğendim ellerinizi çoook teşekkür ederim sesiber iğne yastığını hemen kullanmaya başlıcam teşekkür ederim sevgilerimle

Begonvilli Ev dedi ki...

Sevgili Mine, dün elini aldım. o ne zarif bir el öyle, eminim yapan ellerden aldı zarafetini. Bendeki çiçeklerle bezeli, kırmızı pullarla konturlanmış püsküllü el. Hani ''ben de bilmiyorum demişsin'' ya, onun için anlatıyorum. Ellerine sağlık, çok beğendim.

sesiber dedi ki...

Ben biliyorum İsmet Hanım, kına gecesi eli o. Çünkü ben paketledim elleri. Benimki de içindeydi değil mi:))

mineal dedi ki...

Saniye hn size hangi elim geldi acaba?