29 Mayıs 2009 Cuma

Ellerinizi Aldım, TEŞEKKÜRLER!


Dün son üç eli de aldım. Muhteşemler.. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile fotoğraflarını çekemedim henüz. en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacağım ve bir pano haline getirip çalışma odamın duvarına asacağım. Çalışırken bana güzel bir motivasyon kaynağı olacak bu pano. Bitince elbette panoyu da göreceksiniz. ELLERİNİZE VE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.Sevgiler, Begonvilli Ev

5 yorum:

mineal dedi ki...

İsmet hn çok merak ediyorum acaba hangi elim sizde,ve umarım gelen elim beğendiğiniz bir elimdir.Ben daha fazla heyecan yapıyorum hangi elim kime gitti acaba diye:)
Sizin bana gönderdiğiniz eli kutsal emanet gibi baş köşede tutuyorum eliniz evimdeki tek işleme olma özelliğini taşıyor.Sibelcim senin eli kıza kaptırdım öteki eller gelene kadar rehin aldı.Eldeki köpek figürün İlaydanın %50 sahip olduğu köpekle aynı renk ve nerdeyse aynı, kızım o elin kendisine kral arthuru(köpeğin adı) getirdiğine inanıyor.

Begonvilli Ev dedi ki...

Sevgili Mine, yazmıştım zaten, elleri gönderdiğinize dair yazdığınız yazının altına yorum olarak açıkladım. Elinizi çok beğendim; çok zarif ve eminim ki onu yapan ellerden almış zarafetini. Çiçeklerle bezeli, kırmızı ağırlıklı, çevresi pullarla konturlanmış, bileğinde oryantalist bebek olan eliniz geldi bana. Ellerinize sağlık.

mineal dedi ki...

İsmet hn,benim bilgisayarımda problem var bu sayfayı bir türlü açamıyor,oradaki yorumu görememiştim,az önce uğraşıp nihayet sayfanın tamamını açtım,teşekkür ederim elimi beğenmenize çok sevindim.

Yelda dedi ki...

rica ederiz canım
Sevgiler

marco grattoni dedi ki...

bellissimi i tuoi lavori mi piacciono molto