15 Mayıs 2009 Cuma

dilevser'in bir eli eksik, kondor nerdesin canım..

Arkadaşlar, öncelikle böyle güzel bir organizasyonda bizi buluşturan sevgili Sesiber başta olmak üzere hepinize tek tek ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum..  Hepinizi öpüyorum, daha nice etkinliklere inşallah :)
Ancak benim bir problemim var. Sevgili kondor' un bana göndermesi gereken el henüz gelmedi, kendisi ile adres alma zamanında görüştük, adresini mail attı, ben de ona gönderdim. Ancak henüz elim gelmedi...  Adresi kontrol ettim, bir yanlışlık yok.. Hatta baya bir zamandır kendisini marifette de burda da göremiyorum... Umarım bir sorun yoktur ve iyidir... Bilgisi olan var mı acaba? 
Kondor, nerdesin :)

5 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

ben de bu vesile ile hatırlatayım o zaman. Ben de dünbugünün elini bekliyorum

KONDOR dedi ki...

oy vallahi tam iş çıkışı son bir bakayım dedim iyikide bakmışım.Ya ben acayip işten sıkışıkım onun üzerine birde evde bilg. gümleyince sanal alemden koptum gittim.vallahi bekletir durumda olunca üzüldüm şimdi.biz sesiberle göndereceklerimizi ortak gönderecektik oda ortada değil ama şimdi o sana el göndermeyecekmiş seninkini boşa bekletmişim onu anladım işini takip etmeyen kondor.en geç ptesi elini gönderiyorum. tekrar samimiyetle özür.

dilevser dedi ki...

:) ben baya bir süredir bir göremeyince de merak da ettim bişey mi oldu acaba diye.. geç olsun güç olmasın canım.. hatırlatmak içindi sadece.. Ama heycanla bekliyorum :))

Adsız dedi ki...

dilevser elini (AY BU NASIL BİR LAF YAHU KENDİMİ SAKATATCI GİBİ HİSSETTİM BİRDEN)cuma günü ptt. kargoyla yollamak istedim fakat bilg. arıza sesbebiyle iadeli taahütlü olarak almış görevliler. Onunda sorunsuz geleceğinden eminim haber edeyim dedim.kondor

dilevser dedi ki...

Kondor, teşekkür ederim canım elini aldım.. ve bayıldım çok güzel olmuş hangi kısmına neresine bakayım diye şaşırdım cidden, o nasıl işleme öyle çok güzel :) ellerine sağlık :) Şimdi panomu yapmak için çalışmam lazım.. :)