2 Mayıs 2009 Cumartesi

buluştukkk

Nihayet dilevser'le buluşmayı becerdik. Kemeraltı'nda buluşup ellerimizi değiştik. İşin komik tarafı buluşmak için haftalardır havalar düzelsin diye beklerken bugün özellikle sabahtan İzmir'in en yağmurlu günlerinden biriydi. Diğer elleri de dilevser gönderecek. Bir aksilik olmazsa pazartesi ellerimiz yolcu. Bunlar birbirimize yaptığımız eller. Elinde çingene kız olan benim. Çiçekli eli tutan da dilevser
Bakın paketimin süsüne. Dilevser süslemişte getirmiş. Aslında paketi mavi ama ben akşam akşam çekince iyi olmadı görüntü.

15 yorum:

sesiber dedi ki...

Harikasınız kızlar, çok tatlısınız, sizleri gördüğüme çok sevindim. Gülen gözleriniz daim olsun.

Selmatozan dedi ki...

ya ben ellerden çok size baktım:))
yüzünüzden gülücükler hiç eksin olmasın inşallah:)

Ada Deniz dedi ki...

teşekkürler. dilevserin arkadaşı çekti fotoları. Kızlarağası Hanı'nın içinde oturuyorduk. Etraf acayip kalabalıktı. Ben herkes bize deli diye bakıyordur diye konuşurken ister istemez güldük.

mineal dedi ki...

Yüzünüzdeki gülümseme daim dostluğunuz sürekli olsun.Ellerinize gönlünüze ayaklarınıza sağlık.

nrhnmrl dedi ki...

süpersiniz ellerinizide güle güle kullanın

Yelda dedi ki...

Süper
Sizleri görmek süper
Gülen yüzünüz hiç solmasın
Öpüyorum

Gülden YAPAR dedi ki...

harikasınız,bende yüzlerinize baktım,ne kadar güzelsiniz:)iyiki buluştunuz.

fiamma dedi ki...

Harikasınızi ne kayifli bir gün geçirmişsinizdir. Biz kalabalıktık bir de o kalabalıkta elleri verdiğimizi ve bağrıştığımız düşünün artık, resim cekmeyi bile akıl edemedik:) daha once tanışmıyor muydunuz siz?

Ada Deniz dedi ki...

teşekkürler arkadaşlar. fiamma ilk kez buluştuk. 10 marifette ikimizinde izmir'de olduğunu anlayınca msn'den sohbet ediyorduk da buluşmak yeni kısmet oldu. Ben çocukları eşime sattım dün. İşte 1.30 da buluştuk. Eve gittiğimde 8'i geçiyordu.

dilevser dedi ki...

ve sonunda geldim :) hepinize teşekkür ediyorum canlarım.. evet valla çok güzel bir gündü benim için de.. buluşmak ellerimiz için nasip oldu ama daha da bırakmayız herhalde.. gezdik dolaştık yorulduk kahvelerimiz de içtik hepinizin de kulaklarını çınlattık :) bu arada birbirimizi nasıl tanıdığımızı ben anlatayım ben adadenizi bordo boncuklu çantasından tanıdım söylemişti onu takarım diye.. bende ne giyeceğimi bilmediğimden öyle bir ipucu veremedim dedim ki ojelerim kırmızı :) kokoş olduğumu söylüyorum bakın adaenizi şahit :))

dilevser dedi ki...

bende resim ekliyim dedim ama resimler aynı tamamen poz değiştirmeden iki makinayla ardarda çekildik :) ay ellerimizi değiştirirken adadenizinin arkası dönüktü görmedi arkasında oturan kadınlar sanırım etkinliğin bile ne olduğunu anlamışlardır, o kadar dikkatli bizi izliyorlardı:))

dilevser dedi ki...

ayrıca benim çok güzel bir de hediyem var güzel arkadaşım çok düşünceli.. kullanırken resmini çekip ekiycem ama söylemezsem çatlardım.. ohh biraz rahatladım :)

fiamma dedi ki...

Sende pek insafsızmışsın dilevsercigim ilahiii kırmızı ojeli kac kişi vardır kimbilir ben bulusurken arkadaşlarla yaptığım kolyelerden birini takacağım demiştim onlarda grup halinde beni oyle buldular...:) Boylesi guzel bir dostluk baslatmanız cok guzel insallah ilerde sehirler arası da goruşuruz...

dilevser dedi ki...

ay inşallah ne güzel olur.. ama ne diyim fiamma akşam konuştuk ertesi gün ne giyerim bilemedim o an :) saçlarım uzun kırmızı ojelerim var dedim :) zaten ben onu çantasından tanıdım :)

Ada Deniz dedi ki...

fiamma ilk önce unuttum kırmızı ojeleri ben. Sonradan aklıma geldi. nasıl bakılırki insanların eline dikkatli diye düşünmeye başladım. Neyse bana gülerek yaklaşınca sorun kalmadı.
Bende çok isterim hepinizle görüşmeyi.