5 Mayıs 2009 Salı

Adadenizi ve Dilevserden haber var..Ellerimiz yollarda...

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Adadenizi ve ben dilevser haftasonu buluştuk, kendi ellerimiz takas yaptık ve diğer elleri de ben teslim aldım kargoya vermek üzere.. Bugün itibariyle PTT KARGO ile benden dshandmade ve kondor' a gidecek eller, Adadenizi'nden dshandmade, dünbugün ve begonvilliev' e gidecek eller yola çıkmıştır. :) dshandmade benim ve adadenizin elleri tek pakette sana geliyor. Bu arada ben ellerime imza atmayı unuttum arkadaşlar, isterseniz uygun gördüğünüz şekilde sizler ekleyebilirsiniz :) Ulaşınca bi haber edin bize de :)) 
Bu arada henüz yollamayan arkadaşlar için bir not belirteyim, PTT gayet seri bir şekilde evden teslim alıyor kargoları, gün içinde gelir dediler 1 saat içinde teslim aldılar. 5 paket altında her paketten 2 lira alıyorlar evden teslim alırken.. Bilginize.. Umarım güvenimizi boşa çıkarmaz ptt :) daha çoook etkinliklerimizde lazım olacak bize değil mi :))

5 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Dün aldım, bilgisayarımdaki sorun yüzünden dün yazamadım. Çok teşekkürler Adadeniz'i. Çok sevdim elini.

Unknown dedi ki...

Ben adadenizden elimi aldım,çok teşekkürler ,sitemdede hem görüntüliyecem hemde teşekkür edicem,İkinci elimi kime gödericem onu bulamıyorum,yardım lütfen,sevgiler

dshandmade dedi ki...

arkadaşlar ben de dün aldım ellerimi. teşekkür ederim çok güzel ikisi de. Ben de dün gönderdim PTT kargoyla. bugün internetten baktım gitmemiş gözüküyordu. bilginiz olsun.

dilevser dedi ki...

beğenmene sevindim canım.. ben hala çok heycanlıyım bugün gelmedi henüz eller.. annem her aradığında kargo geldimi diyorum :)

Ada Deniz dedi ki...

beyenmenize ben de sevindim. ds senin elin dilevsere ulaşmış ama ben hala almadım. Umarım yolda aksilik olmaz.
dünbugün yanlışım yoksa sen iki el yapımıştın. Birini bana gönderecektin biri de kendinde kalacaktı. Yoksa üç el mi yaptın