22 Haziran 2009 Pazartesi

Ellere Devam:)

Komşum Belma abla da ellerimizi görünce aşka geldi ve hobi günlerimizde bu elleri yaptı.

13 Haziran 2009 Cumartesi

Bitemeyen Tablom

Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere 2 elim-elimiz eksik. Duru ve Bilun'dan ben ve gruptaki diğer arkadaşlar adına bir haber bekliyoruz. Gönderim tarihini 1 aydan fazla bir süre geçti. Duru rahatsızlığı sebebiyle gönderimi yapamadığını yazmıştı en son. Bilun'dan haber alamadık bu konuda. Bu fotoyu kendimi acındırmak için çekip yolluyorum:)))) Hadi amaaaa...
Bu da boş yerleri bendeki Mine'nin elleriyle doldurduğum fotoğraf. Minenin yazanlar gerçekten Minenin:)) Nurhan ve Sakagun'un zeminlerini değiştirdim. İlk fotoğrafta değişmiş halleri.

7 Haziran 2009 Pazar

Sakagun - Batuhan'ın eli.

Arkadaşımın 10 yaşındaki oğlu Batuhan'ın yaptığı el. Kendi elini çizip işledi. Tasarım tamamen kendine ait. Beğendiniz mi?

5 Haziran 2009 Cuma

Wanted

Arkadaşlar duydum ki FBI ve Mossad peşime düşmüş ben sandım Ergenekondan meğerse elim sende yüzündenmiş.Tamam ya tamam ne bağırıyorsunuz parmak kadar çocuğa yolladım işte:)) Ayça çok özür dilerim Evde olmadığım için PTT nin bıraktığı kağıt çok geç elime geçti ve almak için gittiğimde geri yolladıklarını söylediler. Bende şu an;sesiber,mineal,saniye,3prenses ve boncuk hanımın elleri var. Hani nerde benim diğer ellerim ha söyleyin nerde leynnnnnnnn:)Yavuz hırsız ev sahibini bastırır modeli uygulaması bu işte:))))