30 Mayıs 2009 Cumartesi

Sakagun - 2. panom

Bu da ikinci panom. Salondaki yerini aldı bile. :) İki panom karşılıklı sütunlarda asılılar.
Selma, elini kumaştan ayırabilmek için kesmek zorunda kaldım. İçten silikon sürerek kenarların atmamasını sağladım. Alt kısmına da yine kumaşın atmaması için sutaşı yapıştırdım. Umarım beğenirsin.
Panomdaki ellerin sahipleri:
1 Nur
2 Yelda
3 Selma
4 Sesiber

29 Mayıs 2009 Cuma

Sakagun - 1. panom

İşte ilk panom. Elimde 8 el var. 4'erli 2 grup yaptım. Koyu renk elleri turuncu polar üzerine yapıştırdım. İlk iş olarak tüm elleri zeminlerinden söktüm. Sonra turuncu poları mukavva üzerine slikonla yapıştırdım. Sonra da elleri poların üzerine yapıştırdım. Böylece, salonda turuncu masa örtümle uyum sağlayacak bir pano yapmış oldum.
Panomdaki ellerin sahipleri:
1. el Örgü Delisi
2. el Sakagun
3. el Nurhan
4. el Mineal.

Ellerinizi Aldım, TEŞEKKÜRLER!


Dün son üç eli de aldım. Muhteşemler.. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile fotoğraflarını çekemedim henüz. en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacağım ve bir pano haline getirip çalışma odamın duvarına asacağım. Çalışırken bana güzel bir motivasyon kaynağı olacak bu pano. Bitince elbette panoyu da göreceksiniz. ELLERİNİZE VE YÜREKLERİNİZE SAĞLIK.Sevgiler, Begonvilli Ev

27 Mayıs 2009 Çarşamba

3prensesden haberler.

ellerimi yolculadım şimdi.2 gün içinde ulaşacağını söyledi kargo görevlisi.bende de saniye,ayça ve boncuk hanımın elleri var şimdilik.bu hafta artık hepsi tamamlanır diye düşünüyorum.

26 Mayıs 2009 Salı

elimdeki eller

Benim ellerim tamamlandı. Güzel ellerine sahip olduğum dünbugün, begonvilli ev, dshanmade ve dilevser'e çok çok teşekkür ederim. Dün şöyle mi yapsam böyle mi yerleştirsem karar veremedim. Ben hızımı alamayıp fazla yaptığımdan 8 elli bir pano olacak.

25 Mayıs 2009 Pazartesi

Günaydın

Hamarat hanımlar günaydın :) Benim elimde halen 1 el bulunmakta. Saniye'ye buradan çok ama çoookk teşekkür etmek istiyorum. Saniye'cim o nasıl güzel bir el, nasıl güzel bir hediye paketi... Ellerine sağlık arkadaşım. Bu arada benim gönderdiklerimi dün Ptt'den kontrol ettim. Buradan da yazacağım ki bir yanlışlık olmasın. Kapkaracamdankelebek, Elin 18 mayıs'tan beri Mudanya Ptt'sinde görünüyor. Bilun Şen, Elin 20 Mayıs'ta dağıtıma çıkmış. Sesi, Ellerin 18 Mayıs'ta dağıtıma çıkmış. 3prenses, Eli teslim edilmiş. Boncuk Hanım, Eli teslim edilmiş. Saniyehandcraft, Eli teslim edilmiş. Melanj, Eli teslim edilememiş.Adreste teslim edilecek kimse yok diye not düşülmüş. Eğer teslim almadıysan sanırım Bandırma Ptt'sine iade olmuştur. Bana geri dönmeden gidip teslim alabilirsin. Hepinize güzel, aydınlık bir hafta diliyorum. Görüşmek üzere...

24 Mayıs 2009 Pazar

Nur' dan Açıklama

Arkadaşlar bizim gruptan sadece benim ellerim sizlere ulaşmadı sanırım bu nedenlede bazı yanlış düşünceler oluşmuş anladığım kadarıyla. Ancak ben ellerin gönderildiğini sanıyordum ama bir hata nedeniyle ellerim gönderilmemiş açıkçası bende işlerim nedeniyle takip etmemiştim cuma günü ellerinizi tekrar kargoya verdim ve az önce kontrol ettim bir poblem yok şimdilik. 1-2 gün içerisinde elinizde olacağını umuyorum. Özür dilerim kusura bakmayın bu kadar gecikmesini bende istemezdim.. Bana elleri ulaşan Yelda, Nurhan ve Selma ya çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık gerçekten çok beğendim.. Birde PTT kargo evlere teslim ediyor değil mi? Yoksa pttden kendimiz mi alıyoruz eğer öyleyse elleriniz yine gecikirse diye korkuyorum PTT kargo takibinde İstanbul daki arkadaşların paketlerinin İst.'a ulaştığı görünüyor umarım paketler yarın ya da diğer gün size teslim edilir..

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Boncuk Hanım'ın Elleri Yola Çıktı

Nihayet ellerimi Ptt evden eve kargo servisiyle postaya vermiş bulunuyorum arkadaşlar. Bu gün sabahtan gelip aldılar ve sanırsamki 2 gün içinde hepsi sahiplerini bulmuş olur diye düşünüyorum. Sevgili Saniye ilk gelen el seninki oldu.Daha önce yorumlarda Bilun Şen'den geldiğini yazmışım. Farketmemiştim ama yanlışlık olmuş.Çok özür dilerim. Bir küçük edit yapıcam: Bilun Şen'den değil ,Saniye'den geldi ilk el. Sonrada Ayça'nın eli geldi. Ve henüz başka el almadım. Şimdi bana 6 el daha gelmesi gerek. Heyecanla bekliyorum arkadaşlar. Umarım çok uzamaz .Ben de ellerime kavuşurum.

MİNEAL'in KENDİNİN DAHİ BİLMEDİĞİ İLGİNÇ KURASI;

Değerli Arkadaşlar bugün Sesiber,Sakagün,buluştuk kondor gelemedi ama ellerini bize bir şekilde ulaştırdı.Ben şöyle bir şey yaptım,Sibelin eli hariç hepsini aynı tip poşete koyup ağzını kapattım.Sibel kendi elleriyle birlikte benim ağzı kapalı poşetlerimden rastgele koyacak elin gittiği kişi açıklayana kadar ben dahil hiç kimse hangi elimin kime gittiğini bilmeyecek.Sizden ricam elim geldiğinde hangi elimin geldiğini açıklamanız.(Pek gizemli buldum kendimi canım:))Dilerim gelen elden herkes memnun olur.Şimdiden çok teşekkür ederim. İstanbul'a gitmem gerek yola çıkacağım.Kızım uçan sünger boblu balonunu kaçırdığı için sinir krizi geçirmekle meşgul sanırım az sonra tepinmesinden benim sabrımıda tüketecek .Her şey gönlünüzce olsun.

21 Mayıs 2009 Perşembe

NURHAN MERAKTA

Sevgili arkadaşlarım elime sadece üç tane el ulaştı diğerleri ortada yok yollamayacak mısınız ne yapacaksınız :)Yelda'nın,Selma'nın ve Sevilay'ın elleri elimde :) Bir de Nur'dan bir cevap rica ediyorum aldı mı almadı mı merak ettim

17 Mayıs 2009 Pazar

Begonvilli Ev Bekliyor

Üç elimiz eksik. Gelenler o kadar hoş ve sevimliler ki, diğerleri için de sabırsızlanmamı hoş görün lütfen. Sesi, Kondor ve Mineal, panomu tamamlamak için ellerinizi bekliyorum. Antalya'dan sevgiler, selamlar..

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Kapkara Camdan Kelebek'in Özrü

Selamlar arkadaşlar. Mayıs ayının başından beri boynumdan rahatsızdım ve onunla uğraştım. Bu sebeple işlerim bitmiş olduğu halde size yollamakda geciktim. Hatta Saniye'nin bana gönderdiği işi bile postaneden alamamıştım, dün alabildim. Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür. Ellerinizi pazartesi günü postaya vereceğim. Hepinizden bu gecikme için özür diliyorum. Sevgi ve sağlıkla kalın:)

15 Mayıs 2009 Cuma

dilevser'in bir eli eksik, kondor nerdesin canım..

Arkadaşlar, öncelikle böyle güzel bir organizasyonda bizi buluşturan sevgili Sesiber başta olmak üzere hepinize tek tek ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum..  Hepinizi öpüyorum, daha nice etkinliklere inşallah :)
Ancak benim bir problemim var. Sevgili kondor' un bana göndermesi gereken el henüz gelmedi, kendisi ile adres alma zamanında görüştük, adresini mail attı, ben de ona gönderdim. Ancak henüz elim gelmedi...  Adresi kontrol ettim, bir yanlışlık yok.. Hatta baya bir zamandır kendisini marifette de burda da göremiyorum... Umarım bir sorun yoktur ve iyidir... Bilgisi olan var mı acaba? 
Kondor, nerdesin :)

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Fiamma'nın Tablosu

Sevgili Grubum tarafından öylesine güzel çalışılmış ki bu eller tabloya dönüştürürken üzerime büyük bir sorumluluk yükledi. Nasıl bir tablo olsun diye düşündüğümde Sevgili Semyıl'ın elinin etrafındaki eldiven şeklinde faydalanmak istedim ve onları tek tek kundaklayıp bu evimde çok severek sergileyeceğim ve her baktığımda arkadaşlarımı ve bu etkinliği hatırlayacağım tabloyu oluşturdum.

9 Mayıs 2009 Cumartesi

Elerinizi Aldım


Az önce, aynı anda Dshanmade, Yelda ve Beyaz Mendil'in göndermiş olduğu elleri aldım. Daha önce de Adadeniz'den almıştım ve o da çok güzeldi.İnanın gözlerimi ayıramıyorum. Her biri çok ince bir zevkin ürünü, inanılmaz güzel olmuşlar. Ayrıca hediye paketlerinin zerafeti ve sunumdaki detaylar çooook hoş. Benimkilerin gönderilmesi biraz aceleye gelmişti ve inanın şimdi utandım. Hepinizi yürekten kutluyor çok teşekkür ediyorum. Bu panoyu çalışma odamın duvarında zevkle sergileyeceğim. Ellerinize, yüreklerinize sağlık..

8 Mayıs 2009 Cuma

TEŞEKKÜRLER SESİBER!

Arkadaşlar,bu etkinliğe 2 ellede olsa katılmaktan onur duydum.SESİBER'e 'Elim Sende' etkinliği ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Dün adadenizden elimi aldım.Ellerine sağlık çok güzel bir el gönderdi.Güzel bir anı olarak kendi elimle birlikte saklıycam. Tekrar başka etkinliklerde buluşuruz umarım,sevgiyle kalın.

YELDA'NIN ELLERİ DÜN YOLA ÇIKTI

Arkadaşlar Elleriniz Yola Çıktı
Büyük bir ihtimalle bugün veya en geç pazartesi günü elinize ulaşır.
Umarım beğenirsiniz. Hala hangi el kime gittiğini söylemiyorum büyüsü bozulmasın.
Ama kura çekerek belirlediğimi belirtmek istiyorum.
Artık hangi el size geldiyse sizler yayınlarsınız
Bu etkinliğin içinde olmaktan dolayı çok mutlu oldum.
Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler.

eller yolcu bağlasan durmaz (Saniye )

Ellerimin bende biraz daha kalmalarını istedim ama ikna edemedim .Bizler yolcuyuz durmayız dediler.Bende az önce ellerimi postaya verdim.Yola çıktılar birkaç güne elinizde olur . Bizleri organize edip böyle bir etkinlik yapmaya cesaret ettiğin için Sesiber sana çok teşekkür ediyorum.Elim Sende Etkinliği'ne katıldığıma sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.Yaptığım ellerimde bütün iyi dileklerimi ,olumlu duygularımı aktarmaya çalıştım. Hangi elin kime gittiğini söylemiyorum süpriz olsun istiyorum Ellerim Sesiber,Mineal,Ayça,Bİlun Şen,3 Prenses, Melanj,Kapkaracamdankelebek,Boncuk Hanm 'a gidiyor .Bakalım görünce beğenecek misiniz? ÇOk keyif alarak ellerimi hazırladım. Etkinliğe katılan tüm Elim Sende ekibine teşekkür ediyorum.Başka etkinliklerde bulunmak üzere hepinizi çok öpüyor sevgilerimi yolluyorum :) Saniye

7 Mayıs 2009 Perşembe

SON DAKKA GOLÜ (Boncuk Hanım 3-4-5-6-7-8)

Sanırım etkinliğin gecikme rekorunu kırdım:) Elimde olmayan nedenlerden dolayı ilk başlayıp en son bitiren kişi olarak herkesten çok özür diliyorum. Ben rahatca yaparım sanmama rağmen Çınar muhalefetini gözardı etmişim. Ben ellerimi bitirene kadar defalarca boncuklarımı yerlere saçıp, yaptığım elleri söküp bozup,malzemelerimi salona yaymak suretiyle elinden geleni ardına koymamayı başardı :D Tüm bu tahmin dışı gelişmelere rağmen azimle çalışıp 3 ayda 2 el...ve son 2 günde 6 el yaparak tam anlamıyla bir rekora imza attığımı sanıyorum:))
Henüz hangi elin kime gideceğini bende bilmiyorum.En iyisi süpriz olsun.Yarın gün içerisinde ( umuyorum ki) elleri pastaya vereceğim.
Herkesten yüksek hoşgürü ve anlayışlarına sığınarak tekrar özürü borç bilirim..
Bu etkinliği önce düşünüp paylaşıp sonrada bizlere katılmak için zemin hazırlayan SESİBER' e ; ve daha sonrasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. Hepinizin ellerine yüreğine sağlık.
Hepinizi öptüm....

Teşekkürler Sesi, Teşekkürler Tüm Katılımcılar


Bir kaç gündür bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden etkinliğin son günlerini takip edememiştim. Bunu eksiklik olarak hissedince, bu etkinliğin ne kadar hoş bir uğraşı olduğunu bir kez daha görmüş oldum. Şöyle ki; Farklı yerlerde yaşayan, birbirini tanımayan (tanışanlar vardır elbette ama kendim için söylüyorum) farklı zevklere sahip ama üreten, paylaşmaktan keyif alan bayanların, hoş diyaloglarla renklendirdiği çok güzel bir süreç yaşadık. Yetiştirme çabası, ilginç ve sizlere layık bir şeyler üretebilme kaygısı, iletişimde yaşanan kopukluklar vs derken bir de baktım ki ortaya güzel güzel çalışmalar çıkmış ve gruplar oluşmuş. Derken bir çok güzel blog sayfasını da tanımış oldum. Kısacası iyi ki tanıdım sizleri. Başta, bu etkinliği organize eden Sevgili Sibel'i ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. TEŞEKKÜRLER SİBEL Çalışma odamın en değerli görseli olacak olan panoma emeği geçen arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Sesiber, Dshanmade, Adadeniz, Yelda, Beyaz Mendil, Kondor, Mineal, el emeğiniz elleriniz panomda, sizler de yüreğimdesiniz. Antalya'dan sevgiler, selamlar.

3prenses çekiliş yaptı

çekilişimi yaptım bende.hangi el kime gidiyor bakalım. kalpli elim sesiber'in
kuşlu elim bilun şen'in
aşık balık,kapkaracamdan kelebeğin
mutlu bulut boncuk hanım'ın
pembe çiçek saniye'nin
gülücüklü güneş melanj'ın
balıklı elim mineal'ın
kelebekli papatya ayça'nın.
inşallah arkadaşlarım beğenirler.inşallah ellerim gittiklere evlere mutluluk ,sağlık,bereket götürür.

6 Mayıs 2009 Çarşamba

Bu Güzel Organizasyon için Teşekkürler

Elim sende etkinliğini planlayan,hepimizle ayrı ayrı ilgilenip daha güçlü dostluklar oluşturmamızı sağlayan Sesiberciğime ve etkinliğe katılan sadece el emekleriyle değil gönül emekleriyle de katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bu elller evimizin en değerli köşesinde saklanacak.5 farklı insanın ruhunun inceliklerini gösteren 5 farkı ve güzel eli saklayacağım.Herkese sevgiler Nazesen

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR SESİBER'E

EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ HAKEDEN KİŞİ OLAN
SESİBER'E
SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Başlarda epey başını ağrıtsakta, herkafadan çıkan başka sese kulak vererek sabırla yanıtlayarak bu faaliyette öncülük ettiğin ve bizlere bu mutluluğu tattırdığın için teşekkür ediyorum.
(Edebiyatım pek iyi değildir cümle düşüklüğüm varsa affola)
(Renkli çıkışın varsa çıkış alabilirsin)
yüksek dpi da kayıtlı

TEŞEKKÜR

Arkadaşlarıma göndereceğim Teşekkür Belgeleri
Onların Belgeleri isimleriyle gidecek ama
Katılan Herkese teşekkür etmek istedim
Kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü herbiriniz birbirinden değerlisiniz
İyiki bu etkinliğe katılmışım
Herkesin Ellerine Yüreğine Sağlık

Veda...

Veeee... Her güzel şeyin bir sonu var. Etkinliğimizin de sonu geldi. Umarım bu son da yepyeni başlangıçlara zemin olur. Bu etkinlik için önce Sesiber'e sonra da tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Sonunda ellerim yollara düştü. Ellerim, sevgimin ifadesi olan kalpli torbalarına konup sevgili arkadaşlarım begonvilli ev, adadenizi, dilevser ve beyazmendil'e gitmek üzere yola çıktılar. Bu begonvilli ev'e gidiyor. Bu çalışmada birlikte yer almaktan mutluluk duydum., bu el size uğur getirsin. Bu el adadenizi'nin. Başka paylaşımlarda da buluşmak üzere sevgili arkadaşım, elin sana da uğur getirsin. Bu el dilevser'in. Daha nice çalışmalara arkadaşım sağlıkla, mutlulukla. Elin sana da uğur getirsin. Bu el de beyazmendil'e gitmek için yola çıktı. Keyifli, güzel paylaşımlarda tekrar buluşmak dileğiyle. Elim sana da uğur getirsin.
Bu resim de arkadaşlarıma yazdığım teşekkür kartları. Kartları kitap ayracı şeklinde hazırladım. Benden hatıra olsun diye. Her kitap okumanızda kullanırsanız iki kat mutlu olurum.
...
Bu dileklerim etkinlikteki tüm arkadaşlarıma: "Umarım bu eller uğur getirir. Hayatınızdan sağlık, mutluluk ve huzur hiç eksik olmaz". Unutulmamak dileğiyle...

Açılış

Bu gece itibarıyla blogu genele açıyorum. Bilginize...

5 Mayıs 2009 Salı

Adadenizi ve Dilevserden haber var..Ellerimiz yollarda...

Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Adadenizi ve ben dilevser haftasonu buluştuk, kendi ellerimiz takas yaptık ve diğer elleri de ben teslim aldım kargoya vermek üzere.. Bugün itibariyle PTT KARGO ile benden dshandmade ve kondor' a gidecek eller, Adadenizi'nden dshandmade, dünbugün ve begonvilliev' e gidecek eller yola çıkmıştır. :) dshandmade benim ve adadenizin elleri tek pakette sana geliyor. Bu arada ben ellerime imza atmayı unuttum arkadaşlar, isterseniz uygun gördüğünüz şekilde sizler ekleyebilirsiniz :) Ulaşınca bi haber edin bize de :)) 
Bu arada henüz yollamayan arkadaşlar için bir not belirteyim, PTT gayet seri bir şekilde evden teslim alıyor kargoları, gün içinde gelir dediler 1 saat içinde teslim aldılar. 5 paket altında her paketten 2 lira alıyorlar evden teslim alırken.. Bilginize.. Umarım güvenimizi boşa çıkarmaz ptt :) daha çoook etkinliklerimizde lazım olacak bize değil mi :))

SON ELİMİ BİTİRİP PAYLAŞIMI YAPTIM

Biraz önce son elimi bitirip çekiliş de yaptım inşallah grup arkadaşlarım memnun kalırlar..
Paylaşım şu şekilde oldu:
nrhnmrl'in eli

nur'un eli

sakagün'ün eli

örgüdelisi'nin eli
yelda'nın eli selmatozan'ın eli